Robert Prosinečki odgovorio je na prozivku koju mu je uputio Ante Rebić, reprezentativac Hrvatske.

PROČITAJTE JOŠ

Posle poraza o Španije, Hrvatska je u rasulu, teme su svađa igrača na terenu, ustaški grb na dresu, a legendarni reprezentativci nisu štedeli igrače.

Tako su kritikovali igrače Goran Vlaović i Robert Prosinečki, komentarisali su da „Španci daju golove dok igrači Hrvatske menjaju kopačke“.

Time su aludirali na dve situacije kada su praktično van igre bili Rebić i Gvardiol, jer su pili vodu i menjali kopačke usred mela, i baš tada su pali golovi.

Rebić je na to odgovorio na Instagramu, koji je potom obrisao.

„StručLJaci s TV-a, ostavite gemišt pre emisije i navijajte za Hrvatsku. Zajedno smo jači“, bila je prozivka Rebića na račun Prosinečkog i Vlaovića.

Imao je Prosinečki spreman odgovor.

„Ne znam ko je Rebić. Nisam ga nešto video već duže vreme“, uzvratio je Prosinečki, a Rebića su mnogi u anketama okarakterisali kao najgoreg igrača Hrvatske na turniru.

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram