Počela testiranja: Kakve promene će doneti novi BMW X7

Auto 29. nov. 202014:42 > 14:49
Podeli:
Foto:Autocar/Twitter

Najveći BMW prikazan je pre dve godine, a sada se sprema i prvo unapređenje, pa novi X7 zvanično očekujemo 2022. godine.

Redizajnirani X7 zadržaće veliku prednju masku, ali kako se čini prema fotografijama koje je zabeležio Autocar, fokus ove restilizacije bio je na prednjoj svetlosnoj grupi.

Tako će farovi biti nešto drugačijeg oblika i postavljeni niže, slično svetlima koja se spremaju i za prvu luksuznu limuzinu na struju “i7”.

Saznajte još:

Još nije pozanto da li će sličnost dva modela značiti i to da se za veliki X7 možda sprema i verzija na struju. Kako je ranije rečeno, za X7 je jedina opcija da ponudi hibridnu verziju ukoliko može da obezbedi domet na struju veći od 80 km, kako zahteva kinesko tržište koje je i glavno za ovaj model.

Kamuflaža na zadnjem delu redizajniranog modela dobro radi posao, pa onemogućava da se promene primete, ali se one očekuju na zadnjoj svetlosnoj grupi i braniku.

Foto:Autocar/Twitter

Očekuju se i određena tehnološka unapređenja, kako u vezi sistema asistencija, tako i za infotejment, ali to će BMW u narednom periodu postepeno da otkriva.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar