Ovaj Opel Kadett prodat je uz nesvakidašnji uslov

Auto 19. jan. 202116:26 > 18:32
Podeli:
Foto: Bojan Bracović

Kada se danas neko vozilo prodaje, obično je glavni cilj samo ga se što pre otarasiti. Izuzetno mali broj prodavaca kasnije pomisli na svoj prethodni automobil, a još manji broj njih postavlja uslove da bi ga uopšte prodali.

Prethodna vlasnica ovog Opel Kadetta koji je pred vama, imala je jasan uslov, koji je, srećom, kupac Veliša vrlo dobro razumeo.

“Opel je bio prvi auto na kom sam naučio da vozim, pa me to nešto možda sudbinsko vjerovatno privuklo i ovom Opelu. Svi u društvu su uskoro znali za moju zaluđenost modelom koji sam vidio i nakon nekih godinu dana od tog susreta, moj tadašnji drug, danas već kum, mi je poslao sliku jednog Kadetta C iz Podgorice.” – kaže sadašnji vlasnik Veliša.

Pročitajte i:

Dodaje da se odmah raspitao gdje je auto i nije mnogo čekao da ode da ga pogleda. Informacije za jednog kupca nisu mogle biti bolje: auto od prvog dana u istoj porodici, kupljen u kikindskoj IDI, čuvan i pažen.

Međutim, kako to često biva kad su posrijedi uspomene, porodica i neće i hoće da ga proda. Vlasnica, bivša učiteljica, koja ga je godinama vozila i izuzetno vodila računa o njemu, dvoumila se oko prodaje, iako je Kadett poslednjih nekoliko godina većinom proveo u garaži.

Nakon više odlazaka i pregovora, kupovina je dogovorena, ali pod jednim uslovom: da se auto restaurira u originalu, ne da se prepravlja niti da se preprodaje, već da se o njemu nastavi brinuti sa istom ljubavlju u nekom novom domu.

Kako je prošla restauracija i da li je Veliša ispunio sve zadate uslove, saznajte ovde.

Izvor: Autoslavia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar