Podeli
Foto: Promo

Za sve vlasnike vozila koja pripradaju FCA Grupi, odnosno Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep i Alfa Romeo, startovala je "Winter Check up" akcija. Reč je o besplatnoj zimskoj proveri vozila FCA grupacije, bez obzira da li su u garanciji, u svim ovlašćenim servisima širom Srbije, koja će trajati do 31.12.2020. godine.

Kao i prethodnih godina, Mopar tim sprovodi veliku kampanju besplatne zimske provere vozila.

Foto: Alfa Romeo

Saznajte još:

Ova provera vozila podrazumeva kontrolu u 11 tačaka: kontrolu sistema ubrizgavanja, proveru stanja pneumatika, akumulatora, rashladnog sistema i tečnosti, nivoa ulja u motoru, kočionog sistema (nivo ulja, vizuelni pregled prednjih kočnica), kontrolu metlica brisača, prednje svetlosne grupe i signalizacije, trapa (prednjeg, zadnjeg), upravljačkog sistema, kao i vizuelni pregled vozila.
U slučaju konstatovanja kvara, vlasnici vozila ostvaruju 10% popusta na rad i 10% popusta na originalne rezervne delove za otklanjanje utvrđenog problema.

Akcija važi za sva vozila iz FCA grupacije bez obzira da li su u garanciji. Prijavu za besplatni pregled svi zainteresovani mogu podneti na sajtu Fiat Srbija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar