Alfa Romeo Giulia osvojila titulu najboljeg automobila

Auto 15. feb. 202110:14
Podeli:
Foto: Alfa Romeo

Ponovo u Nemačkoj model Giulia zauzeo je prvo mesto u kategoriji uvoznih vozila srednje klase, prema glasovima čitalaca magazina "Auto motor und sport". Tako je 2021. godine, ovaj model četvrti put u pet godina proglašen za dobitnika nagrade za najbolji automobil. Više od 100.000 čitalaca glasalo je za svoje favorite između 378 modela vozila dostupnih na nemačkom tržištu.

Alfa Romeo Giulia osvojila je još jednu prestižnu nagradu nakon što je proglašena za „Najbolji automobil 2021. godine“, u izboru časopisa „Auto motor und sport“. Čitaoci su izglasali italijansku sportsku limuzinu za pobednika u kategoriji uvoznog vozila srednje klase i to četvrti put u poslednjih pet godina.

Sa osvojenih 22 odsto glasova, Alfa Romeo Giulia nadmašila je 14 konkurenata, a Giulietta i Stelvio, drugi odnosno treći u svojim kategorijama, upotpunili su uspeh brenda Alfa Romeo u dodeli nagrada za najbolji automobil 2021. godine.

Četvrta pobeda modela Alfa Romeo Giulia u poslednjih pet godina na dodeli nagrada za najbolji automobil samo je dodatno pokazala koliko je nepokolebljiv entuzijazam nemačkih ljubitelja automobila. Ovo se može videti ne samo iz pobede modela Giulia, već takođe iz vrhunskog plasmana modela Stelvio i Giulietta u svojim kategorijama.

Više od 101.000 čitalaca je učestvovalo u 45. izdanju takmičenja pod nazivom „Best Cars” koje organizuje pomenuti nemački automobilski magazin. Oni su mogli da biraju između 387 modela podeljenih u 11 kategorija, uključujući posebna priznanja za uvozna vozila. Ceremonija dodele nagrada je prvi put ikada održana virtuelno.

Saznajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar