Lena Čolak Foto: Privatna arhiva
Lena Čolak Foto: Privatna arhiva

Pevačica Lena Čolak snimila je novu pesmu "Majko" za muzičku produkciju "Two louder" koju će objaviti u petak, a u spotu se pojavljuje zvezda serije "Igra subine" Vladan Savić. Sama ekranizacija bila je zanimljiva, a pevačica je oduševljena saradnjom sa glumcem, sa kojim je inače prvi put radila. S obzirom na to da je snimanje bilo na velikoj hladnoći, Čolakova je je zadobila povrede na koži.

„Snimanje spota je bio veliki izazov za mene jer sam imala jako zahtevne scene. Od jedne scene sam zadobila opekotine trećeg stepena na kolenu. Biti na hladnoj kiši nekoliko sati, u hladnoj noći posle ponoći, dok je ljudima koji su bili iza kamere bilo hladno u jaknama. Možete da zamislite koliko sam se smrzla kad nisam osetila da mi koža gori od suvog leda na temperaturi -85stepeni. Dala sam sve od sebe da spot zaista liči na holivudski film, prolila suze, krv i znoj, i znam da će moja publika to umeti da prepozna. Glumci, koje sam izabrala za roditelje u spotu, su zaista divni ljudi i veliki profesionalci sa kojima je bilo veliko zadovoljstvo sarađivati. Mnogo se radujem ovoj pesmi, poklanjam je svim majkama jer to zaista zaslužuju“, objasnila je Lena.

Foto: Printscreen/YouTube/Two Louder TV

Pevačica ističe da je njen saradnik, čuveni tekstopisac i kompozitor Bane Opačić, naježio tekstom pesme koji joj je uradio, zbog čega od suza nije mogla da dođe sebi.

PROČITAJTE JOŠ

„Javila sam se Banetu Opačiću i tražila kakvu pesmu želim da mi napiše, tačno sam mu dala smernice i „ispričala priču“, a onda je on to uradio maestralno dobro, bolje nego što je moglo da se zamisli. Kada sam stigla kod njega u atelje, on je seo za klavir, odsvirao i otpevao, nakon čega sam počela da plačem kao kiša. Plakala sam dugo, ustala sam i zagrlili smo se, nisam mogla da dođem sebi od naboja emocija.
Kada sam kasnije krenula kući, pustila sam snimak koji smo napravili dok sam vozila automobič, i naravno, opet sam se rasplakala“, rekla je Lena, a potom otkrila koliko joj je bitan tekst numere.
„Pošto se druga strofa pise naknadno, istina je da sam je vratila da mi napiše opet jer sam znala da može da bude maestralno dobra kao i prva. Bio je malo u čudu jer skoro nikad nije doživeo da neko vrati i traži ponovo, ali sam tačno znala šta želim i on je to razumeo. Nakon nekoliko dana poslao mi je ponovo napisanu drugu strofu, i od samog čitanja teksta sam se sva ježila. Bane je čovek koji se jednom rađa, jer ume da prodre u srž svakog pevača i da emocije pretoči u muziku“, kazala je Čolakova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar