Lena Čolak Foto: privatna arhiva

Pevačicina sestra Jana je pre pet godina otišla da studira u Los Anđeles, gde je ona više puta pokušavala da ode kod nje, ali bila je odbijena za vizu iz nepoznatih razloga.

Lena Čolak je pet godina patila za rođenom sestrom Janom Čolak, koja je otputovala u Ameriku zbog studija. Ona je više puta pokušavala da dobije vizu i ode kod nje u Los Anđeles, ali bila je odbijena iz nepoznatih razloga. Međutim, Čolakova je konačno dočekala dan kada će se njena sestra vratiti u Srbiju i konačno je zagrliti i poljubiti. U razgovoru za portal Nova.rs pevačica otkriva koliko joj je teško pala razdvojenost i kako je reagovala kada ju je ugledala posle dužeg vremena.

Lena Čolak Foto: privatna arhiva

„Mnogo sam srećna što se moja Jana vratila. Ona mi je večita podrška. Pogotovo sada kada snimam nove pesme i njeno prisustvo i pozitivna energija mi je falilo. Osećala sam se prazno bez njenog zagrljaja, Oduvek smo bile bliske, ali nas je daljina nekako još više spojila i naučila nas da više cenimo to što imamo jedna drugu. Beskrajno mi je falila da nižemo uspomene i zajedno provodimo dane. Dok smo bile razdvojene, stalno smo bile na telefonu i čule se svakodnevno, ali to nije dovoljno jer njenu blizinu i zagrljaj ništa ne može da nadomesti.  Nerazdvajamo se otkad se vratila, ne mogu da je se nagledam i nagrlim i zato mi je plan da budemo zajedno 24 sata (smeh). Srećna sam što se konačno njen trud isplatio i što će sada moći da dolazi kad god poželi. Završila je master studije i ima lep posao u Los Anđelesu. Nadam se da će doći i taj dan kada ću i ja njoj otići u posetu.

Foto: Printscreen/youtube

Čolakova je uplašena zbog novog talasa koronavirusa, ali to je ne sprečava da ostvari svoje poslovne planove. Nakon uspeha koji je doživela sa svojim prvim singlom „Razvaljen“ ona je uradila i drugi „Majko“, za koji ovih dana snima spot. U nekim kadrovima pojaviće se Lenina sestra koja se će oprobati kao glumica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar