Marko Milivojev Mili
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Majka popularnog repera Marka Milivojeva Milija, Mirjana Milivojev, nosi titulu mis šarma Jugoslavije 1991. godine. Kako portal Nova.rs ekskluzivno saznaje, pevač Miroslav Ilić je 1996. godine angažovao reperovu majku da glumi u njegovom spotu za pesmu "Bili smo drugovi", koja je tada doživela ogroman uspeh, a veliki je hit i dan-danas.

Mirjana je u mladosti radila kao top model i bila je popularna u svom poslu. U zemljama bivše Jugoslavije svi su čuli za njeno ime jer je važila za lepoticu, te je bila san svakog muškarca.

Foto: Printscreen/YouTube/ieondim

„Kada je Ilić dogovarao ekranizaciju pesme, izričito je tražio damu koja će snimiti kadrove za spot. S obzirom na to da je Miroslav i tada sarađivao sa profesionalcima, saradnici su predložili Mirjanu iz više razloga. Pored toga što je bila jedna od najleših žena u Beogradu, što dokazuje njena titula na Izboru za mis, bila je velika dama sa svim manirima. Miroslav se složio sa idejom njegovih ljudi i odmah su je pozvali na razgovor. Bili su oduševljeni. Nije im trebalo mnogo za pregovaranje jer je Mirjana pristala, budući da je bila veliki poštovalac lika i dela slavuja iz Mečajevaca“, otkriva naš izvor.

Foto: Printscreen/YouTube/ieondim

Mili je tada imao samo dve godine kada je njegova majka sarađivala sa Ilićem.

PROČITAJTE JOŠ

„Mili je bukvalno bio beba tada. S obzirom na to da je odrastao sa tri žene u kući, on je odlično upućen u to da mu je majka u mladosti bila slavna. Takođe, zna da se pojavila u spotu Miroslava Ilića i ponosan je na nju, iako on snima totalno drugačiju muziku. Šta više, i Marko povremeno voli da čuje neki narodnjak za svoju dušu“, kaže naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo repera Milija za komentar, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke do izlaska ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar