Foto: Arhiva

"Kad upadnemo u bilo koji problem, prvo se obratimo jedni drugima. Ako se ne pomažemo međusobno, šta da očekujemo od drugih? Meni je ljubav moje dece i njihovih očeva najpreča", rekla je pevačica za bivše muževe Hasana Dudića i Zorana Pejića Peju.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Zlata Petrović iza sebe ima tri propala braka. Naime, folkerka je prvi put stala pred matičara sa 16 godina, kada su je majka i očuh udali na silu za muzičara Duleta Todorovića. Njihov zakednički život kratko je trajalo, nakon čega se ona posvetila muzici. Kasnije je stupila u brak sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem sa kojim ima sina Mikija. Posle nekoliko godina udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, kom je rodila sina Jovana. Folkerka je i posle razvoda ostala u odličnim odnosima sa Hasanom i Pejom, dok sa prvim bivšim suprugom nema nikakav kontakt.

“ Sa sigurnošću to tvrdim da su mi bivši muževi pravi prijatelji, kao što sam i ja njima. Kad upadnemo u bilo koji problem, prvo se obratimo jedni drugima. Ako se ne pomažemo međusobno, šta da očekujemo od drugih? Meni je ljubav moje dece i njihovih očeva najpreča. Nikada se preko dece nisam svetila njima. Oni su uvek dobro došli u moj dom“, rekla je Zlata.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.