Zlata Petrović: Goca i ja smo poštene, pa ne dobijamo bunde

Showbiz 27. jul. 202022:37
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

"Ma, lako je voleti Gocu Božinovsku i Zlatu Petrović, niko nama ne kupuje bunde, brilijante i dijamante, kuće. Dobre smo domaćice, dobre žene, dobre ljubavnice. Ali nema nikog da vidi to već svi jure za silikonima", rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Zlata Petrović prvi put nakon tri decenije neće raditi tokom letnje sezone zbog vanredne situacije usled koronavirusa. Koliko god da joj to teško pada zbog finansija, folkerka se pomirila s tom činjenicom, pa je rešila da se posveti sebi, svom izgledu i druženju sa prijateljicama. Poznato je da se Zlata ne razdvaja od Goce Božinovske, koju doživljava kao sestru jer su zajedno prošle sito i rešeto. Njih dve su svojevremeno ljudi optuživali da ih finansiraju moćni muškarci na pozicijama, a pevačica je otkrila kakve veze su one imale sa takvim likovima.

View this post on Instagram

novogodisnje snimanje, pink televizija ?

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska) on

„Sve vidim kako ne radim i da mi decu odgajiše koje kakvi. Vidim, sve  mi dadoše, kupili nam sve. Ma, lako je voleti Gocu Božinovsku i Zlatu Petrović, niko nama ne kupuje bunde, brilijante i dijamante, kuće.  Dobre smo domaćice, dobre žene, dobre ljubavnice. Ali nema nikog da vidi to već svi jure za silikonima. Zato što smo poštene, zato i ne dobijamo bunde“, rekla je Zlata.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar