Vesna Zmijanac: Nikolija mi je bila spas u mnogim momentima

Showbiz 29. sep. 202000:07
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

"Ne postoji nijedna ljubav koja nije bila pažljiva prema meni, ali mi je uvek negde u podsvesti bilo pitanje da li su pažljivi zbog mene ili zbog toga što sam Vesna Zmijanac. Mene kao mene ne poznaju mnogi, a Vesnu znaju svi. Pomirila sam se sa tom činjenicom kada sam dobila moju Nikoliju", rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Vesna Zmijanac u jeku popularnosti važila je za seks bombu, pa su tako mnogi muškarci želeli da budu u njenoj blini. Da li lično zbog nje ili zbog njenog imena i prezimena, ni pevačica sama ne zna. Često je sebi postavljala to pitanja, ali nikada nije pronašla odgovor. Bez obzira na sve, pažnje joj nikada nije nedostajalo, posebno od kada je rodila ćerku Nikoliju, za koju tvrdi da joj je bila spas u životu.

Foto: Nemanja Jovanović

„Uvek sam imala pažnju oko sebe. Ne postoji nijedna ljubav koja nije bila pažljiva prema meni, ali mi je uvek negde u podsvesti bilo pitanje da li su pažljivi zbog mene ili zbog toga što sam Vesna Zmijanac. Mene kao mene ne poznaju mnogi, a Vesnu znaju svi. Pomirila sam se sa tom činjenicom kada sam dobila moju Nikoliju. Ona je bila moj spas u mnogim momentima“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar