Slobodan Vasić za Nova.rs nakon vesti da je osuđen zbog nasilja nad bivšom

Sudbine 14. jan. 202214:57 > 15:03
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/NovoMusic

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda", Slobodan Vasić, osuđen je na uslovnu kaznu zbog nasilja nad nekadašnjom devojkom B.J. Ovim povodom oglasio se za portal Nova.rs.

„Za mene je to priča koja je završena i koju nisam nikada komentarisao, pa ne bih ni sada puno pričao o tome. Jedino što mogu da kažem je da sam dobio presudu – dve godine uslovne kazne, na koju su moji advokati uložili žalbu, jer se ne slažemo sa istom“, kaže Vasić, te dodaje:

PROČITAJTE JOŠ

„Iskreno, ja sam potpuno iznad toga, živim povučen porodičan život, srećno sam oženjen, imam divno dete, nastupam i moja publika, kao i moji bliski ljudi znaju ko sam i kakav sam. Gledam u nekom drugom pravcu. Sve što je u prošlosti tamo treba i da ostane. Ne osećam se kriv ni za šta i to je jedino što mogu da vam kažem“, zaključio je.

Kako su preneli domaći mediji, u saopštenju Osnovnog suda u Novom Sadu stoji:

"Nepravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Novom Sadu posl.br. K 526/20 od 02.07.2021. godine okrivljeni S.V. oglašen je krivim zbog krivičnog dela nasilje u porodici i izrečena mu uslovna osuda sa prethodno utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno određeno da se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine po pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo."

Podsetimo, u medijima je 2019. godine isplivala informacija da je pevača privela novosadska policija, a po nalogu tužilaštva mu odredila zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja izudarao svoju devojku, u čiji se stan tada uselio.

Kako su mediji prenosili, njegova devojka tada je ispričala u policiji da ju je Sloba tukao.

Takođe, Vasić se prošle godine usred sudskog procesa oženio devojkom Jelenom, a iste godine dobili su i ćerku.

Bonus video

Zorana Mićanović: Trpela sam vršnjačko nasilje i plakala u svoja četiri zida

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar