Podeli
Foto: NOVA S

Današnja gošća emisije "Među nama" bila je pevačica Snežana Đurišić. Ona je sa voditeljkom Radom Đurić pričala o sportu kojim se dugo bavila, kao i o svojoj muzičkoj karijeri.

POGLEDAJTE JOŠ

Pevačica je na početku razgovora pričala o džudu u kojem je bila prvakinja Beograda, Srbije, pa i Jugoslavije, ističući da ništa nije teško da se radi ako se voli.

“Kad voliš nešto, onda to nije problem, nije ni teško i uvek se sve stiže. Sport je sigurno disciplina koju volim i dan-danas i primereno svojim godinama se ponašam u tom duhu.”

Pored džuda, pevačica se bavila i drugim sportovima.

“Skijala sam, a trenirala sam plivanje u Crvenoj zvezdi. Bavila sam se i košarkom i odbojkom onako školski”, rekla je pevačica i dodala:

Foto: NOVA S

“Za razliku od današnje dece ja sam jedva čekala fizičko u školi, a već od moje dece pa nadalje, gledali su kako će opravdanje da nabave, da ne bi išli na fizičko.”

Na pitanje voditeljke da li joj je sport pomogao na neki način u pevanju, Snežana je istakla da jeste, i to u velikoj meri.

“Svaka disciplina te nauči nekom disciplinom. Ono što je krucijalno jeste da naučiš da prihvatiš poraz i to je definitivno ključ za uspeh. Ako te poraz deprimira ili pomeri, onda si gubitnik.”

Celo njeno gostovanje pogledajte u videu ispod.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar