Toma Zdravković i Silvana Armenulić Foto: Youtube/Printscreen

U filmu "Toma", koji je izašao prošle godine, prikazano je da je Toma Zdravković bio zaljubljen u koleginicu Silvanu Armenulić.

Međutim, nije bilo tako.

Nema koga nije fotografisao Zoran Kuzmanović Munja za poslednjih pedeset godina na estradi.

Svojom kamerom ovekovečio je mnoge ljude i događaje.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegovom oku i kameri nije moglo ništa da promakne. Tako je otkrio i da pokojni Toma Zdravković nije u stvari bio zaljubljen u koleginicu Silvanu Armenulić, već u njenu sestru, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći zajedno sa pevačicom.

„Mogao bih o Tomi da pričam do sutra. Uradio sam za njega nekoliko poslednjih omota albuma. Odlazio sam na njegove poslednje svirke u kafani „Kum“ kod Vuka. Svako veče do fajronta. Poslednji intervju s njim na VMA je uradila Zorica Konić, ali ja nisam mogao da odem da ga fotografišem. Lepo je što danas imamo film o Tomi“, započeo je Munja za „Kurir“, pa dodao:

„Međutim, on nikada nije bio zaljubljen u Silvanu, već u njenu sestru Mirjanu. Tadašnja redakcija Ježa bila je prekoputa njenog stana u Nušićevoj ulici, a u blizini je bila čuvena kafana u kojoj se estrada okupljala… Toma je bio mnogo zaljubljen, mnogo ju je voleo, ali je u međuvremenu uleteo jedan sportista, prvak u boksu, koji je i dan-danas živ i koji može da potvrdi ovu priču. Mirjana se zaljubila, ostala je u drugom stanju i ubrzo i nastradala.“

BONUS VIDEO: Supruga Tome Zdravkovića za Nova.rs: Ceo moj život s njim je lepo sećanje