Posle duže pauze, na scenu se vratila pevačica Rada Sarić sa pesmom "Svetlo", a u emisiji "Ispovest" otkrila je detalje svog privatnog života, takmičenja u Zvezdama Granda i odnosa sa kolegama.

Rada Sarić je na scenu Granda stala 2012. godine, a u finalu se našla sa Aleksandrom Prijović, Katarinom Grujić, Milošem Brkićem, Amarom Giletom i drugima. Ona je bila jedan od favorita publike i žirija, a posle takmičenja je počela da puni klubove i snima pesme.

Pevačica se nakon udaje za svog kolegu, pevača Milana Čolovića – sina pokojnog Tomislava Čolovića koji je otpevao mega hit „Mali mrav“, povukla sa scene, a onda i rodila sina, pa ćerku. Kako je u emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića istakla – vreme je za povratak, te je u emisiji otvorila dušu o mnogim temama.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi finalisti „Zvezda Granda“ iz 2012. godine koji su se sa njom takmičili, više nisu poznati, a ona je sada otkrila da li je sa nekime od njih u kontaktu.

„Ja sam sa svima u kontaktu, svi i danas rade, ali nisu napravili karijere. Miloš Brkić, Amar Gile, Katarina Grujić, Aleksandra Prijović, oni su se izdvojili. Prija je dostigla veliki nivo, to su divni ljudi sa kojima se i danas čujem i jako se obradujem svim njihovim uspesima“, rekla je Rada.

Rada Sarić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Ističe i da je tada među takmičarima bilo više prijateljstva nego rivaliteta.

„Jeste, kod Katarine Grujić sam išla na slavu, svi koji su mene podržavali su govorili da je ona uobražena, ali ona je potpuno drugačija. Miloš Brkić, Slađa Mandić i tako dalje, svi smo se družili. Katarina je lafčina, pozdravljam i njenu porodicu, oni su divni ljudi, ona bi pomogla šta god ti treba u pola dana i noći“, istakla je pevačica.

Šta je rekla na ovu temu, možete poslušati u video-prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: ISPOVEST – Rada Sarić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar