Ammar Mešić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs/Instagram/ammarsadvam

Srpski glumac Ammar Mešić objavio je fotografiju za koju tvrdi da je nastala u trenutku "neviđenog straha", kada je, kako kaže, doživeo užasan napad panike.

Mešić je napisao da mu se ovo dogodilo prvi put u životu. Svoje iskustvo je opisao na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

„Juče, u ovom momentu, dok me moj trener naravno slika, ja doživljavam prvi put u životu napad panike ili anksioznosti. Odjednom, iz čista mira, javlja mi se strah, lupanje srca, nije mi bilo jasno zašto, kako… Strah neviđenih razmera. I naravno da ću odmah da se vratim na psiho terapije, i hoću da kažem da i mi kao tamo neke ‘javne ličnosti’ imamo iste probleme kao ti, vi, oni…“, započeo je Mešić na svojim društvenim mrežama.

Kaže da nije sramota potražiti pomoć psihoterapeuta.

„Hteo sam da podelim sa vama ovaj moj moment jer će možda nekome značiti i da znate a i da ja znam da nisam sam u ovome, kao što ni ti nisi sam/sama. I smatram da je ovo jedna važna tema o kojoj Ijudi, mediji, psiholozi treba da pričaju. Potražiti stručnu pomoć ne znači da ste ludi. Bar ću ja koristiti svoj uticaj koliko mogu i pomoći onima koji žele. Tako da budite slobodni i podelite vaša iskustva sa mnom kao što ja delim sa vama. Verujte mi da ćete osetiti olakšanje“, zaključio je Mešić na svojim društvenim mrežama.

Ammar Mešić Foto: Instagram/ammarsadvam
Ammar Mešić Foto: Instagram/ammarsadvam

BONUS VIDEO: Podcast Snaga uma: Marko Vidojković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar