Prijovićka neodgovorna: Uprkos koroni, zurka za 500 ljudi

Showbiz 10. Jun. 202023:33 > 11:24
Share:
Foto:Nemanja Jovanović

Pevačica Aleksandra Prijović testirala se danas na koronavirus, s obzirom da je prisustvovala na Cecinom slavlju, nakon kojeg su Ceca, njen sin Veljko, voditeljka Dušica Jakovljević i frizer Stevan Radivojević zaraženi koronom. Međutim, Aleksandra večeras ima zakazan nastup na splavu "Port". A kako je navela, posle par sati od testiranja, večeras sujoj stigli rezultati krvi koji su pokazali da je negativna, dok rezultate brisa još uvek čeka.

“Radila sam oba testa. Vadili su mi krv i urađen mi je bris. Rezultati krvi su mi odmah pokazali da sam negativna, dok će mi rezultati brisa sutra biti gotovi. Lekari su mi rekli da nemam koronu i da je u 99% slučajeva test na vađenje krvi tačan. Ja ću svakako paziti na svom nastupu večeras”, rekla je Aleksandra za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Bez obzira što nije stopostotno sigurna da je negativna na virus, ona je odlučila da večeras ipak održi nastup i na taj način dovode u potencijalnu opasnosto sve prisutne na večerašnjem nastupu. Naime, pomenuti beogradski splav prima oko 500 ljudi koje Prijovićka svesno može zaraziti.

Inače, Svetlana Ražnatović je nakon prvog testa preko vađenja krvi bila negativna, dok je PCR test, odnosno bris grla i nosa pokazao da je ipak zaražena koronom, kao i njen sin Veljko.

“U toku današnjeg dana moja porodica i ja smo testirani na Covid 19. Rezultati: Negativni. P.S. Nema mesta senzaciji kod ovako ozbiljne teme”, napisala je Ceca isprva, dok je danas nakon rezultata brisa saopštila da je ipak zaražena virusom.

“Na ponovljenom testu, Veljko i ja smo pozitivni. Veljko i ja se osećamo dobro. Nemamo nikakve simptome. Držaćemo se kućne izolacije do ponovljenog testiranja”, izjavila je Ceca za Nova.rs.

Budući da epidemiolozi tvrde da se zaraza koronom najbolje utvrđuje ključnim testom koji se naziva “reverzna polimerazna lančana reakcija” – test uzimanja brisa iz nosa, Aleksandrino ponašanje je krajnje neodgovorno.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Your comment