Foto:Goran Srdanov

Sin i ćerka iz braka Željka Mitrovića sa nekadašnjom pevačicom Sonjom Mitrović Hani, Sandra i Aleksandar Mitrović, pozitivni su na koronavirus, saznaje Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Prema saznanjima našeg portala, nakon proslave rođenja unuke Željka Mitrovića, na kojoj je bila i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je zaražena virusom COVID-19, testirana su i starija deca vlasnika „Pinka“, a rezultati su kako naš izvor navodi, za oboje bili pozitivni.

Pretpostavlja se da su se zarazili tokom slavlja upriličenog povodom rođenja unuke Željka Mitrovića, kaže izvor za Nova.rs.

Foto: Instagram/dusicajakovljevic

Vest da je Željko Mitrović postao deda među prvima je na društvenim mrežama objavila voditeljka „Zadruge“, koja je bila jedna od gošći na njegovoj žurki. Nekoliko dana kasnije, bila je i među zvanicama Svetlane Cece Ražnatović na proslavi rođenja njenog unuka Željka. Ubrzo se ispostavilo da je voditeljka pozitivna na koronavirus, zbog čega su svi sa kojima je bila u kontaktu upućeni na testiranje. Ispostavilo se da je zaražena i Svetlana Ražnatović, njen sin Veljko i pevačicin lični frizer i najbolji drug Anastastije Ražnatović, Stevan Radivojević.

PROČITAJTE JOŠ

Kako bismo zvanično proverili sve ove navode, ali i to da li je koronavirus ušao u televiziju „Pink“, s obzirom na to da je i voditeljka „Zadruge“, Dušica Jakovljević zaražena, portal Nova.rs kontaktirao je Željka Mitrovića. Naš poziv direktno je preusmeren na njegovu PR službu, a onda smo pokušali da njima postavimo nekoliko pitanja vezano za celu trenutnu situaciju. Dobili smo međutim prilično nedefinisan odgovor, ali i kontrapitanja:

„Zavisno od teme i njegovog (Željko Mitrović, prim. aut.) dnevnog rasporeda, mi zakazujemo intervjue kao Press služba Mitrovića, a da li mogu da vam obezbedim odgovor na svako pitanje, to, verujte, ne mogu da vam garantujem, jer dnevno dobijam barem deset poziva na ovu temu. Tako da, kada bi on to radio, samo bi se time bavio. Vi ste sve već pustili na vašem portalu. Ne razumem što me zovete? Valjda zovete da pitate za komentar pre nego nešto objavite“, kazala je Vujanović aludirajući na tekst koji je prethodnog dana objavljen na našem sajtu, a koji nije imao veze sa onim što smo je pitali danas, već smo preneli razgovor sa epidemiologom koji je komentarisao navode da su se na Tv Pink pojavili zaraženi koronom. Kada smo to pokušali da joj objasnimo ona je samo nastavila po svom.

Foto:Goran Srdanov

S obzirom na to da su za razliku od jučerašnjih, saznanja koja smo sada dobili, vezana za Mitrovića i njegovu porodicu direktno, zamolili smo da nam se ipak da neki odgovor, ali je to ona očigledno izbegla.

„Postavili ste već dva pitanja na koja nemam šta da vam kažem…“, bio je ovo odgovor Vujović na pitanja vezana za naša saznanja o tome da su Aleksandar i Sandra Mitrović, njegovi sin i ćerka, pozitivni na virus COVID-19.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa majkom Sandre i Aleksandra, međutim, Sonja Mitrović Hani nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Auori: Jovana Veljković, Pero Jovović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare