Aleksandra Prijović: Dobila sam rezultate, nemam koronu

Showbiz 10. jun. 202021:47
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Pevačica Aleksandra Prijović bila je jedna od zvanica na slavlju Cece Ražnatović, nakon kojeg su pojedini gosti zaraženi koronavrisuom, uključujući i Cecu i Veljka.

Aleksandra se odmah po tom saznanju testirala na Covid-19 jer je bia u kontaktu sa folk pevačicom. Prijovićka je za Nova.rs otkrila da su joj stigli rezultati testa koji su pokazali da je negativna, te će večeras nastupati na beogradskom splavu „Port.“

„Radila sam oba testa. Vadili su mi krv i urađen mi je bris. Rezultati krvi su mi odmah pokazali da sam negativna, dok će mi rezultati brisa sutra biti gotovi. Lekari su mi rekli da nemam koronu i da je u 99% slučajeva test na vađenje krvi tačan. Ja ću svakako paziti na svom nastupu večeras“, rekla nam je Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, na Cecinom slavlju 3. juna povodom rođenja njenog unuka Željka, našla se voditeljka Dušica Jakovljević koja je zaražena virosom, kao i frizer Stevan Radivojević.

Za Nova.rs je takođe potvrđeno i da će pevač Aca Lukas otići na testiranje, s obzirom na to da je i on bio jedan od gostiju na pomenutoj proslavi. Takođe na koronu će se testirati pevačica Sanja Đorđević i voditeljka Jovana Joksimović koje su bile u kontaktu sa Cecom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar