Foto: Printscreen/YouTube/Ana Nikolic

Spot Ane Nikolić za pesmu "Bilo je lepo", koji je objavila u februaru prošle godine, ponovo je u žiži javnosti. Naime, kako se juče moglo videti, Bijonse je "iskopirala" delove Aninog spota sa autentičnim detaljima i stajlingom koji je imala srpska pevačica u spotu davno snimljenom.

PROČITAJTE JOŠ

Na tviteru je osvanuo post sa printskrinom Bijonsinog spota gde se vidi da se reditelju spota evidentno dopala ideja Ane Nikolić, pa je iskoristio scenario u jednom delu nove pesme Džej Zija i Bijonse

Oni su postavili novu pesmu na youtube juče pod nazivom „Mood 4 Eva“.

Njihova pesma je snimljena i postavljena 31. jula 2021., dok je spot Anine pesme postavljen u februaru 2020. za Dan zaljubljenih.

Naslov Tvita glasi :“SKLONITE DOK ANA NIKOLIC NIJE VIDELA“ sa jasnom porukom da Ana izgleda još nije videla da se ovo desilo.

Pre Bijonse, pisalo se da je i Džej Lo ideju za spot uzela od Ane Nikolić, sličnost je neverovatna, pa može da se kaže da je reditelj spota za pesme Dženifer Lopez i Malume i te kako upoznat s radom srpskih autora spotova.

S obzirom na neverovatnu slučajnost (ili ne), Ljubba, autor spota, ali i pesme „Bilo je lepo“ za Nova.rs konstatuje da se rad srpskih producenata u svetu prati mnogo više nego što mislimo.

 

„Pored estetike, koja je očigledno isplagirana, preuzeti su isti rediteljski postupci. Od lika, preko vile do poigravanja sa naslovnom stranom. Jedina razlika je u tome što smo mi ispričali Aninu životnu priču i probudili emociju, a oni su nam još jednom pokazali svoje bogatstvo“, zaključuje Ljubba autor spota

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)