Netrpeljivost raste? Ana Nikolić podelila prisnu sliku Raste i Nataše Bekvalac

Showbiz 26. jul. 202112:49
Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Već danima se u domaćim medijima priča o navodnoj netrpeljivosti između Ane Nikolić i Nataše Bekvalac, i to zbog repera i producenta Stefana Đurića Raste, inače bivšeg supruga Ane Nikolić, sa kojim je Bekvalac nedavno snimila duet. Najnoviji potez Ane Nikolić, dodatno je podgrejao takve sumnje.

Ana Nikolić je, kako se pisalo, besna jer je Nataša Bekvalac navodno u ljubavnoj aferi sa Rastom, a razljutilo ju je i to što je Nataša zakazala promociju novog spota na isti dan kada i je ona pevala na otvaranju jedne galerije u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

Ana Nikolić je sada na Instagramu podelila spot Raste i Nataše, i to koristeći fotografiju na kojoj su njih dvoje prisni.

Bekvalac, s druge strane, nije želela da komentariše ovakve navode.

„Čekaj, kako misliš „nismo više dobre prijateljice“? A kad smo mi to bile dobre? Ne, ja ne želim da učestvujem u tome, ne postoji razlog za tako nešto. O tom odnosu ne bi ni trebalo da pričamo, sa moje strane ne postoji nikakve namera koja nije dobra“, rekla je Bekvalac nedavno za „Blic“, odbijajući da komentariše to što ju je Ana Nikolić blokirala na Instagramu.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar