Nove nevolje u raju bračnog para Kluni

Showbiz 23. jul. 202022:12
Podeli:
Foto:EPA/IAN LANGSDON

Prema pisanju stranih medija, u ljubavnom raju Džordža i Amal Kluni trenutno je turbulentno. Naime, par se trenutno svađa oko odlaska na jezero Komo, gde glumac ima kuću.

PROČITAJTE JOŠ

Navodno je Amal ostala šokirana nakon što joj je suprug izneo plan da želi da napusti Holivud, ako ne za stalno, barem na neki duži period, i ode privremeno da živi u njihovoj vili na jezeru. Ne samo da time potpuno moraju da promene svoj način života, već i na neko vreme moraju da pauziraju karijere.

Svetska javnost pretpostavlja da je uzrok ove odluke dosada za vreme karantina i želja da se napokon vrati u mesto za koje smatra da je najlepše na svetu, pokrajinu uz jezero Komo, dok s druge strane, teški realista Amal, koja takođe nije previše oduševljena boravkom u Los Anđelesu, smatra da je ipak sigurnije da ostanu u 500 miliona dolara vrednoj vili, u kojoj trenutno i žive.

Foto:EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Kako su do sada imali već nekolicinu prepirki i situacija koje su ih dovodile do ruba razvoda, pretpostavlja se da bi i ova mogla biti jedna od njih.

Međutim, iako je par već naučen na odvojeni način života, koji tu i tamo praktikuju, teško je zaključiti da će jedno putovanje u romantičnu Italiju bez supruge popularnog holivudskog zavodnika naterati da ostavi sve iza sebe, prenosi „Gossip Cop“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar