Njen izgled na pragu osme decenije bi poželele mnoge pripadnice lepšeg pola, a iako se može zahvaliti genetici na tako dobroj formi, Neda Ukraden je otkrija još jednu tajnu svoje mladolikosti.
Poznato je da se Neda hrani zdravo i da njen jelovnik uključuje dosta ribe, voća i povrća, međutim zaslužan je i njen duh.
Ona je jednom prilikom izjavila kako je domaćinsku crtu nasledila od svojih roditelja, kao i da najviše uživa u kuvanoj hrani jer šmek domaće kuhinje ne može ni sa čim da se poredi.
„Prevashodno volim da spremam dalmatinska jela, jer potičem sa tog podneblja, ali riba i povrće takođe su redovno na mom meniju.
Sve što volim da spremam, to volim i da jedem.
Veliki sam gurman i uživam u dobro spremljenom obroku. Nastojim da jedem uglavnom lešo hranu, izbegavam prženo i pečeno meso.
Kada kuvam, akcenat bacam na veliku upotrebu začinskog bilja.
Naime, naučila sam da se nana upotrebljava u raznim sosovima, zatim da se ruzmarin koristi uz pečenje, a ne samo na reveru kada je neka svadba u pitanju, kao i da je bosiljak vrlo praktičan kada se spremaju neki sosovi.
Takođe, isključivo koristim maslinovo ulje i ulje od koštica grožđa, ispričala je Neda svojevremeno i dodala kako ne konzumira alkohol, slatkiše, cigarete kao ni gazirane napitke.
Nedavno je objavila i novi album, a ne propušta nijednu priliku da nastupa i da se druži sa publikom što je još jedan tajni sastojak.
„Evo šta mi daje snagu, šta je tajna moje dugovečnosti. Mladost energija, ljubav, posvećenost!“, napisala je pevačica u opisu videa sa jednog od svojih nastupa.
Bonus video:
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter
Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare