Mitrović opet debituje, ali ovog puta s mlaznicama VIDEO

Showbiz 02. maj. 202122:24 > 03. maj. 2021 12:09
Podeli:
Foto:Goran Srdanov

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović, popularni "Žeks izumitelj" najavio je svoju novu "fiks ideju", koju će u delo sprovesti njegov "Pinkov razvojno-istraživački centar PR-DC".

PROČITAJTE JOŠ:

Mitrović, inače naširoko poznat po svojim neverovatnim tehnološkim dostignućima, čiji procvat se dogodio baš u doba koronavirusa, ne prestaje da šokira javnost. Naime, u „moru“ njegovih neuspelih projekata, on je dobio inspiraciju za novim.

I baš danas, na najradosniji hrišćanski praznik, Uskrs „Ilon Mask sa Aliekspresa“, odlučio je da predstavi svoj nadolazeći projekat.

„PR-DC, Pinkov razvojno-istraživački centar, upravo radi na razvoju ovakvog modela mlaznica, prilagodjenih za laka sletanja u bilo kojim uslovima“, napisao je Mitrović.

Inače, kako se navodi u tekstu objavljenom na jednom portalu, pomenuti projekat u futuru, svakako može biti od koristi vojsci, policiji i vatrogascima.

U trenutku kad navršavamo godinu dana od početka pandemije valja se prisetiti i svih fantastičnih ideja jednog od najvećih „izumitelja“ našeg vremena… ili je to bar tako ako pitate Mitrovića. Kakvo vreme, takvi i izumitelji, a njegovi izumi od parasejlinga kopnom, preko robota, ozoniranja krvi, vizira do specijalnih komora za uništavanje virusa korona samo su neki sa poduže liste.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar