Novi Mitrovićev suludi izum, stiže leteći trotinet FOTO

Showbiz 11. mar. 202120:25 > 20:32
Podeli:
Foto: Goran Srdanov

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović, najavio je novi izum imaginarnog "Pinkovog razvojno-istraživačkog centra PR-DC", a kako je rekao, sledeći patent na njegovoj listi izuma je leteći trotinet.

Mitrović, inače naširoko poznat po svojim neverovatnim tehnološkim dostignućima, čiji procvat se dogodio baš u doba koronavirusa, ne prestaje da šokira javnost. Naime, u „moru“ njegovih neuspelih projekata, on je dobio inspiraciju za novim.

„Ilon Mask sa Aliekspresa“ je najavio patentiranje letećeg trotineta.

„Pinkov razvojno-istraživački centar PR-DC, sprema još jednu letelicu za urbane zone koja ce leteti samo na dva metra visine, to bi bila naša verzija letećeg trotineta i ne bi potpadala pod regulativu vazduhoplovnih vlasti“, napisao je Mitrović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)


U trenutku kad navršavamo godinu dana od početka pandemije valja se prisetiti i svih fantastičnih ideja jednog od najvećih „izumitelja“ našeg vremena… ili je to bar tako ako pitate Mitrovića. Kakvo vreme, takvi i izumitelji, a njegovi izumi od parasejlinga kopnom, preko robota, ozoniranja krvi, vizira do specijalnih komora za uništavanje virusa korona samo su neki sa poduže liste.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar