Mišo Kovač: Sin Edi mi fali do bola, ali je u mojoj duši

Showbiz 22. avg. 202011:32
Podeli:
miso kovac
Mišo Kovač Foto:Screenshot/Youtube/HRT

Život pevača Miše Kovača obeležila je velika tragedija, sa kojom se teško nosio i zbog čega je u jednom momentu digao ruku na sebe.

On je sada progovorio o bolnoj temi – o smrt sina Edija, koji je ubijen 1992. godine kao vojnik, a Mišo ističe kako mu svakog dana sve više nedostaje. On se prisetio i preminulih kolega i prijtelja, a poslednji među njima koji je preminuo je Rajko Dujmić.

PROČITAJTE JOŠ

„Za mene nema zabranjenih tema, pa to nije ni zdravlje, ni smrt. Smrt je za svakoga. I za Olivera, i za Arsena, i za Rajka, i za mene. Žao mi je što su ti ljudi otišli. Naravno, kao ocu, najžalosnije mi je što je otišao moj sin Edi. Fizički mi Edi fali do bola, međutim on je uvek sa mnom, svaki dan, svaki sat, u mojoj duši. Uvek je kraj mene. Ja znam da ne možeš biti gospodar vlastitom životu, da je deo svakog života i smrt. Zadnje je došla Rajku, poginuo je u autu, a bio je miran, drag, veliki muzičar. Ali, to je tako. Smrt ne može niko da spreči. Ja sam je dosad tri puta izbegao , a najbliže sam joj bio kad sam imao infarkt“,  rekao je Mišo za „Jutarnji.hr“.

Kako je ispričao, i njegov život je bio ugrožen nekoliko puta.

miso kovac
Mišo Kovač Foto:Screenshot/Youtube/Mišo Kovač Official

„Spasili su me u zadnji čas, a kada sam otvorio oči u bolnici, iznad mene i mog kreveta je stajao momak koji me poljubio u čelo i rekao mi: „Mišo, ja u životu imam samo Isusa i vas.“

 

 

Komentari

Vaš komentar