Mirjana Karanović revakcinisana protiv korone

Showbiz 12. feb. 202113:28
Podeli:
Foto: Instagram/mirjanakaranovic

Naša proslavljena glumica Mirjana Karanović danas se revakcinisala protiv koronavirusa. Ceo proces je snimila i objavila na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ

Karanović se revakcinisala na Beogradskom sajmu i svoje iskustvo podelila s pratiocima na Instagramu. U kratkim video snimcima koje je objavila na svoj stori, Karanović se zahvalila medicinskoj radnici Danijeli.

Karanović je, inače, prvu dozu kineske vakcine primila 21. januara ove godine.

“Primila sam kinesku vakcinu. Osećam se isto kao što sam se osećala i pre. Znači, odlično! Prijavila sam i sebe i mamu online, i za par dana smo dobile poziv. Ona, pošto je stara i teško se kreće, u domu zdravlja. Primila je Fajzerovu vakcinu. Ona se dobro oseća, nema nikakve reakcije. Ja sam tog dana stigla iz Banjaluke gde snimam, otišla sam na Sajam. Čekala sam u redu dva minuta i onda me je dočekala odlična organizacija prijema ljudi, obrade podataka i vakcinacija. Pregledala me doktorka i potpisala dozvolu da primim vakcinu i posle sam je dobila. Nisam ni osetila iglu. Posle sam sedela u čekaonici sa drugim ljudima oko petnaest minuta i mogla sam da idem. Svi su veoma ljubazni i odgovaraju na sva pitanja strpljivo. Onda sam sela u auto i vratila se u Banjaluku. Kad sam stigla, pre večere sam istrčala 4 kilometara. Odlično se osećam”, rekla je Karanović tada za Nova.rs.

Foto: Instagram/mirjanakaranovic

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar