Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs/E-Stock/Časlav Vukojičić

U "ratu" koji je nastao između Jelene Karleuše i Vanje Knežević, diskvalifikovane zvezde Granda, pevačica Milica Pavlović zauzela je stranu JK, zbog čega je osuđuju na društvenim mrežama, ističući da je i sama doživljavala negativne komentare od strane žirija dok se takmičila u "Zvezdama Granda".

PROČITAJTE JOŠ

Milica Pavlović doživela je veliku osudu javnosti nakon što je podržala članicu žirija „Zvezda Granda“ koja je zahtevala da se Vanja Knežević diskvalifikuje.

Pevačica je zaboravila da je i sama tokom takmičenja bila žrtva Dragana Kojića Kebe i da je zbog njega plakala, o čemu je javno govorila i pritom istakla da joj je on najveća trauma.

Odluka Grand produkcije izazvala je veliki haos na društvenim mrežama i retki su oni koji su podržali Karleušu, a Milica Pavlović je jedna od njih. Ona je u svojoj Instagram objavi navela da razume koleginicu JK jer je i sama nedavno bila žrtva sajber nasilja.

PROČITAJTE JOŠ

„Imam potrebu da se oglasim povodom situacije u kojoj se našla Jelena Karleuša, jer sam i sama bila žrtva sajber nasilja. Ljudi, shvatite da vaše postojanje na društvenim mrežama nosi veliku odgovornost! Svaki kandidat ima pravo na svoje mišljenje (i ja sam ga često iznosila u samom takmičenju), ali šerovanje objava ljudi koji pozivaju na bilo kakav vid nasilja stavljaju i vas u isti koš s njima, jer vi tako postajete produžena ruka nasilnika. Šerovanje = objava. Širimo ljubav, pesmu i zabavu“, napisala je Milica na svom Instagramu.

Ovo je izazvalo oštre reakcije korisnika društvenih mreža, koji su priznali da ih je pevačica „razočarala“, te da je „licemerna“.

Inače, tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ Milica Pavlović je dobijala negativne komentare od Dragana Kojića Kebe, koji je tada sedeo u žiriju. On joj je jednom prilikom poručio da „osim što ne zna da igra, o pevanju zna još manje“, a pevačica je pre par godina priznala da su je ti komentari boleli i da je zbog njih svojevremeno plakala.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)