Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Jelena Karleuša poslednjih nekoliko dana "ratuje" sa korisnicima društvenih mreža koji je osuđuju zbog diskvalifikacije takmičarke "Zvezda Granda" Vanje Knežević. No, nije samo pevačica na meti uvredljivih komentara, već i njene dve maloletne ćerke Atina i Nika koje ispod svojih fotografija na privatnim profilima dobijaju jezive pretnje i uvrede, zbog čega se sada oglasila i Karleuša.

Pročitajte još:

Jelena se na početku svog obraćanja zahvalila ljudima koji su joj prethodnih dana pružili podršku, te istakla i da je svesna da zbog svoje popularnosti mora da trpi veliki medijski pritisak.

„Hvala svima na podršci i ljubavi. Kada je neko u samom vrhu ove igre, kada ima najveću popularnost, uticaj i broj pratilaca, mora i da podnosi najveći pritisak. Kako slave, tako i mržnje“, započela je Jelena i dodala:

„Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla da podnesem sve ono što 26 godina u ovom poslu trpim. Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako. Plašim se da niko drugi na mom mestu ne bi mogao da izdrži sav pritisak medija i društvenih mreža, koji je konstantan i nemilosrdan“, napisala je Karleuša, te dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)


„Na ovim prostorima ne postoji žena koja je trpela više i to je nažalost postalo normalno stanje. Ali zato niko drugi nije ja, jer na Balkanu samo ja generišem sve negativno, koje se rafalno ispaljuje na mene, u nove pobede i pomeranje granica, u motivaciju, želju, snagu… Kao zver sam naučila na udarce jer, iskrena da budem, ja samo za udarce i znam“, priznala je JK.

„Ovo je surov posao, gde pritisak zna da slomi i najjače, gde svi misle da te poznaju, daju sebi pravo da te „nauče pameti“ i „stave na tvoje mesto“, ali jednom u 100 godina rodila se žena kojoj niko ne može ništa. Jer je ona tako odlučila“, zaključila je Jelena.

Pročitajte još:

Podsetimo, Vanja Knežević diskvalifikovana je iz “Zvezda Granda”, odlukom produkcije, na Karleušin zahtev, nakon što je šerovala uvrede na Jelenin račun. Nakon Vanjinih objava na društvenim mrežama i izjava za medije, Karleuša je saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv Kneževićeve, jer se oseća ugroženo.

Javnost danima bruji o ovoj temi, iznosi različita mišljenja, komentariše, čak i vređa obe strane, kako Jelenu, tako i Vanju, a sada su i Karleušina maloletna deca žrtve sajber nasilja na društvenim mrežama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (7)