Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

U skandal koji je prethodnih dana odjeknuo u javnosti, a tiče se diskvalifikacije takmičarke "Zvezda Granda" Vanje Knežević, ni krive ni dužne su uvučene maloletne ćerke Jelene Karleuša - Atina (12) i Nika (11). Devojčice na društvenim mrežama dobijaju uznemirujuće pretnje i uvrede od onih koji su u ovom incidentu na strani zvezde Granda.

PROČITAJTE JOŠ

Ispod Atininih i Nikinih objava ljudi sada masovno pišu užasne komentare i pretnje upućene njima, oslovljavajući pogrdnim imenima, kako njih, tako i njihovu majku.

Zbog okrutnosti sadržaja koji je upućen devojčicama, koje nisu deo muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, nisu deo javne scene, niti imaju bilo kakve veze sa diskvalifikacijom pomenute takmičarke, pritom su i maloletne, komentare smo filtrirali i prenosimo samo „blaže“ sadržaje, koji su prilično jezivi.

„Dabogda ti se, Jelena, na deci vratila svaka Vanjina suza“, „Polako, imaš 12 godina, ku**a na majku“, „Reci mami da je ku**a“, „Imaš gada za majku, makar ti uči na njenim grešakama“, „Liči na mamu pre operacija, a ona komentariše tuđu decu, umesto da se pozabavi svojom“, neki su od skandaloznih komentara.

„Zašto ne komentarišeš ružnoću i debljinu svoje dece, kao što znaš o učesnicima takmičenja da razvezeš tu tvoju jezičinu? I onako su oba deteta grdna, da grdnija ne mogu biti, ova jedna debela kao bumbar, a druga kad se u ogledalo pogleda, puca staklo“, „Žirafo, odvratna, ofarbaj se u crno, možeš da glumiš Olivu u cirkusu“, takođe su neki od komentara ispod Atininih i Nikinih fotografija.

Podsetimo, Vanja Knežević diskvalifikovana je iz „Zvezda Granda“, odlukom produkcije, na Karleušin zahtev, nakon što je šerovala uvrede na Jelenin račun. Nakon Vanjinih objava na društvenim mrežama i izjava za medije, Karleuša je saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv Kneževićeve, jer se oseća ugroženo.

Javnost danima bruji o ovoj temi, iznosi različita mišljenja, komentariše, čak i vređa obe strane, kako Jelenu, tako i Vanju, a sada su i Karleušina maloletna deca žrtve sajber nasilja na društvenim mrežama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)