Foto:Screenshot/Youtube/Zvezde Granda

Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagram nalogu nakon skandala koji danima ne jenjava, a tiče se diskvalifikovane takmičarke "Zvezda Granda", Vanje Knežević.

Karleuša je nakon uvredljivih komentara koje je pomenuta takmičarka objavila na svom Instagram nalogu, zbog čega je diskvalifikovana, najavila krivičnu prijavu protiv Knežević.

Foto: Instagram/karleusastar

„Zbog poziva na nasilje, kao i zbog izjava koje su prouzrokovale brutalni medijski linč mene i moje maloletne dece, odlučila sam da podnesem krivičnu prijavu protiv kandidatkinje Granda, Vanje Knežević“, napisala je Karleuša na Instagramu.

Podsetimo, nakon što je Vanja Knežević na svom Instagramu objavila uvredljive poruke koje su pisali njeni fanovi na račun Jelene Karleuše, „Grand“ produkcija je donela odluku da je diskvalifikuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VANJA KNEŽEVIĆ (@knezevicvanja)

„Odluku o diskvalifikaciji kandidatkinje Vanje Knezević doneli smo nakon što je utvrđeno da se oglušila o sve gore navedeno, te na svojim socijalnim mrežama šerovala sadržaj, koji poziva i na nasilje. Napominjemo da smo ovu odluku doneli sa žaljenjem, jer smo sigurno da bi u nerednim krugovima kandidatkinja Knezević pokazala još bolje rezultate“, stoji, između ostalog, u saopštenju „Grand“ produkcije.

Ovim povodom oglasila se i njena mentorka u takmičenju, Marija Šerifović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

“Došao je trenutak da se oglasim i ja kao mentor Vanje Knežević, pokušaću da budem što kraća. Za čitavu situaciju sam saznala u avionu. Smatram apsolutno sumanutim i nenormalnim da kandidat koji je u takmičenju šeruje sadržaj koji je uvredljiv po bilo koga, a ima veze sa “Grand” produkcijom, pogotovo sa žirijem. Razlog je prost – dakle, tek je četvrti krug, peti, tek treba da se takmičiš, da pevaš. Istovremeno mi je jasno da se radi o nekome ko ima 18 godina, pa je možda trebalo skrenuti pažnju Vanji na neki malo prijatniji način. Istovremeno, Vanja je poželela da uputi izvinjenje, ali je bila blokirana. Do toga nije došlo”, započela je priču Marija i nastavila:

PROČITAJTE JOŠ

“Dok je trajala čitava drama, prvog dana, zahtevalo se da moja kandidatkinja bude diskvalifikovana, i od mene je to direktno traženo, ja sam rekla da nemam ta ovlašćenja, drugo da smatram da nisam dželat i da ne mogu nikome da odrubljujem glavu i da ga izbacujem iz takmičenja, bez obzira što sam jednog mog kandidata diskvalifikovala, jer je kolegi iz tima uradio nešto ružno. Na kraju je produkcija donela odluku kakvu je donela, ja imam da kažem samo jednu stvar: “Meni se čini da su svi preteral”. Smatram da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj, jer im se na početku svake emisije kaže: “Deco, vodite računa šta kačite, nemojte da se prepucavate sa žirijem dok ste u takmičenju”. Mislim da produkciji nije bila potrebna ova diskvalifikacija, i sada kad mi se čini da ne postoji način da se ovo ispravi, moram da kažem da mi je žao, jer se napravio veliki problem bez nekog velikog razloga. Sve je moglo da se reši daleko lepše, lakše, ugodnije, a ne da se izjavljuju grube i teške reči. Sigurna sam da svi članovi ovog spora imaju makar jedan procenat želje i ideje i razmišljanja i da je sve ovo moglo malo drugačije, da je moglo da se poravna. Ne pokušavam da budem korektna. Kako da budem korektna kada je neko izbacio mog kandidata, sa druge strane kako da ne kažem da je to bilo pogrešno? Da li će neko da se ljuti? Ne znam da li će da se ljuti. Ovo je moja potreba da javno podelim svoje mišljenje i svoje razmišljanje. Meni je užasno žao što je bilo ko od kolega iz žirija došao u situaciju da se oseća loše, istovremeno mi je beskrajno žao, ne samo Vanje Knežević, već svih ostalih kandidata koji su, a ja jako dobro znam, šta se između njih priča i govori. Žao mi je. Postojali su mikropokušaji između mene i produkcije da se ova stvar reši, međutim neke stvari su bile isključive. Ja bih verovatno drugačije, ja bih sačekala kandidata i rekla “Sad ću da te rešetam u takmičenju, da vidim koliko možeš da izdržiš”. Mislim da ovo nije nikome nije trebalo, to je moj poluzbunjeni stav. Mi nastavljamo da radimo, Vanji želim svu sreću”, zaključila je Šerifović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar