Milica Milsa i Fedja Stojanovic
Milica Milša i Feđa Stojanović Foto:Zoran Lončarević/E-Stock/Časlav Vukojičić

Glumica Milica Milša o svom kolegi Feđi Stojanoviću, koji je danas preminuo nakon duže i teške bolesti, ima samo reči hvale.

Milša za Nova.rs kaže da joj je čast što je poznavala čoveka kao što je bio Feđa Stojanović, za kojeg smatra da je bio fenomenalan glumac, a još bolji čovek.

„Bio je stvarno divan i dobar glumac, a još bolji čovek. Najprijatniji čovek kojeg sam poznavala. O njegovoj glumačkoj karijeri da ne govorim. Veliki doprinos kulturi. Jako mi je žao što je preminuo, baš sam tužna“, rekla je Milša.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, pozorišni, filmski i televizijski glumac Feđa Stojanović preminuo je danas posle duže bolesti u 74. godini u Beogradu.

Feđa Stojanović rođen je u Aleksincu 1948. godine, a diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1973. godine u klasi profesora Milenka Maričića. Prvak je Ateljea 212, pozorišta u kom je stalni član postao 1973. godine.

Odigrao je veliki broj uloga u Ateljeu 212, Zvezdara teatru, Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Madlenijanumu, Malom pozorištu „Duško Radović“, Pozorištu „Boško Buha“ i Bitef teatra, a široj publici poznat je i po brojim ulogama u filmovima i TV serijama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)