Milica Jokanović Foto:Screenshot/RTS

Simpatičan potez poznate "Tragačice".

Milica Jokanović, tragačica u kvizu „Potera“, nedavno je dala pogrešan odgovor na pitanje po kojoj Bajaginoj pesmi nosi naziv mjuzikl u Pozorištu na Terazijama. Međutim, odlučila je odmah da to ispravi.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, na pomenuto pitanje ponuđeni odgovori su bili „Plavi safir“, „Sa druge strane jastuka“ i „Šou počinje u ponoć“, a Miličin odgovor je bio „Šou počinje u ponoć“. Ipak, tačan odgovor je bio „Sa druge strane jastuka“.

Milica nije znala odgovor na pitanje, što je prava retkost kada je ona u pitanju, pa je otišla u Pozorište na Terazijama da odgleda pomenuti mjuzikl, a na zvaničnom Instagram nalogu kviza „Potera“ osvanula je i njena fotografija s glavnim glumcem ovog komada, Slavenom Došlom.

„Po kojoj Bajaginoj pesmi nosi naziv mjuzikl Pozorišta na Terazijama? Milica sada zna odgovor, jer je gledala mjuzikl i tom prilikom upoznala Slavena Došla, glavnu zvezdu ovog spektakla. Naša Milica je bogatija za odgovor na još jedno pitanje, a za mjuzikl kaže – topla preporuka“, stoji u opisu zajedničke fotografije Milice Jokanović i Slavena Došla.

BONUS VIDEO: Top 5 odvala voditeljki

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar