Mia Borisavljević za Nova.rs: Aktivna sam trudnica

Showbiz 19. apr. 202121:49
Podeli:
Mia Borisavljević Foto:promo

Pop pevačica Mia Borisavljevi za nekoliko dana ulazi u sedmi mesec trudnoće, a fizički je i dalje vrlo aktivna. Da nije od onih trudnica koje mrzi i kašiku da podignu dokazuje činjenica da svakodnevno provodi vreme u svom centru za vežvanje, što zbog sebe, što zbog svojih klijenata.

Mia u razgovoru za Nova.rs otkriva kako provodi vreme i broji dane do porođaja.

„Aktivna sam prilično i tako mi brže prolazi vreme do porađaja. Za par dana ulazim u sedmi mesec i polako smišljam kako će izgledati moj novi spot koji ću snimiti krajem leta (smeh)“, rekla je Borisavljevićeva.

Mia Borisavljević Foto:promo

Zbog situacije sa koronavirusom, Mia je sprečena da nastupa, ali je pre četiri meseca pokrenula novi biznis. Ona je sa suprugom Bojanom Grujićem otvorila studio „Mia body space“, koji je namenjen ženama i muškarcima za mršavljenje i gubljenje kalorija. Mia ističe da će se tim poslom baviti i kada se sve vrati u normalu, pa će radnim danima vreme provoditi u studiju, a vikendom pevati.

PROČITAJTE JOŠ

„Što se tiče novog posla, svakog dana sam tamo. Postižemo ozbiljne rezultate i to mi je velika motivacija da budemo još bolji u tome. Za ova četiri meseca koliko radimo vlada neverovatno interesovanje ljudi. Dosta žena je smršalo drastično, tako da u ovom poslu vidim budućnost pored pevanja“, rekla je pevačica i dodaje:

„Zapravo sve je zasnovano na kapsuli sa infracrvenim zracima i vakum prslucima u koje vas upakujemo. Zatim se radi trening, trčanje ili brz hod. Ovo je kardio program, namenjen za topljenje masti, gubitke tečnosti, drenažu i detoksikaciju“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar