Mia Borisavljević: Nastupi do zore vode u bolest

Showbiz 25. sep. 202008:30
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Što se tiče mere ograničenja do jedans sat posle ponoći, to je fenomenalno i trebalo bi to radno vreme da ostane i posle ukidanja svih mera. Mislim da je prirodnije i lepše da se izlazi između 21 i 22 sata, i da smo u dva sata iza ponoći već svi kod kuće", rekla je pevačica, koja je svoj zanat ispekla najviše na beogradskim splavovima gde je redovno angažovana za rad.

PROČITAJTE JOŠ

Mia Borisavljević jedna je od najtraženijih pevačica na beogradskim splavovima. Godinama unazad pevačica je redovna u najpoznatijim prestoničkim objektima, gde je i te kako ispekla svoj zanat. Međutim, i njoj se smučilo da nastupe započinje posle ponoći i završava ih u zoru. Bez obzira na to što je rodila dete i skućila se, Mia smatra da je radno vreme pre vanredne situacije sa koronavirusom neprirodno. U razgovoru za portal Nova.rs Borisavljevićeva objašnjava kako je raditi pod strogim merama zabrane, te šta joj u svemu tome odgovara, a šta ne odgovara.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Što se tiče mere ograničenja do jedans sat posle ponoći, to je fenomenalno i trebalo bi to radno vreme da ostane i posle ukidanja svih mera. Mislim da je prirodnije i lepše da se izlazi između 21 i 22 sata, i da smo u dva sata iza ponoći već svi kod kuće. Ako atmosferu uzmemo u obzir, sada je kao u stara dobra vremena. Znate ono, što više ljudima nešto braniš, oni su sve više željni toga. I te kako se sve vidi. Ali, pošto ova situacija nije jos uvek pri kraju i sve je na kašičicu, mislim da će tek sledeće godine da „gori“ zemlja“, rekla je pevačica.

 

Komentari

Vaš komentar