Neka srećnija vremena: Nikad viđena fotografija Marine i Fute iz mladosti FOTO

Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Legendarna Marina Tucaković preminula je 19. septembra i iza sebe ostavila mnogobrojne hitove različitih muzičkih žanrova čije tekstove je potpisala. Poznato je da su ona i njen suprug, Aleksandar Radulović Futa, u tandemu "kumovali" mnogim velikim muzičkim karijerama, a na društvenim mrežama je isplivala njihova nikad viđena zajednička fotografija iz mladosti.

Na Instagram stranici „Estradni muzički vremeplov“ objavljena je fotografija od pre nekoliko decenija, na kojoj su Marina i Futa srećni i zaljubljeni.

Život Marine Tucaković obeležili su brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve ih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Radulovića Fute, koji je muzičar.

PROČITAJTE JOŠ

Brak sa Futom sama Marina je često karakterisala turbulentnim, ali ipak, odoleo je i godinama i velikim iskušenjima. Ostali su zajedno do kraja.

Marina i Futa imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu pronašla upravo Marina, koja se od toga nikada nije potpuno oporavila. Ipak, okrenula se poslu i utehu pronašla u onome što je najbolje radila – pisanju pesama.

Često je govorila da bi volela da je anonimna osoba i da ne voli puno pojavljivanja na televiziji, te da je u početku bila pod stresom kad bi trebala da ide u neku emisiji. Slobodno vreme volela je da provodi s porodicom tako da zajedno ručaju, a uveče se okupe i razgovaraju. Volela je i zajednička porodična putovanja, pogotovo kada su joj deca bila mala, i to je često isticala kao veoma srećne trenutke života.

Njen suprug nikada nije voleo da izlazi, dok je Marina bila boem, pa je često sa prijateljima organizovala druženja, a ponekad sa sinom Milanom odlazila u kafanu ili neki klub.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj tada uputile brojne poruke podrške.

Sa bolešću se sve ovo vreme nosila hrabro, iako je mnogo puta izjavljivala kako nakon smrti sina više nema volju za životom, a prilično se i povukla iz javnog života.

Bonus video

Ceca se pred našim kamerama rasplakala zbog Marine: Guše me emocije

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar