Sin Marine Tucaković otkrio detalje sahrane: Koliko će ljudi doći i gde će biti

Showbiz 24. sep. 202110:37
Podeli:
Marina Tucaković Foto: Zoran Lončarević

Datum sahrane Marinine Tucaković biće objavljen nakon vikenda, rekao je za Nova.rs njen sin, tekstopisac Milan Radulović Laća.

Proslavljeni tekstopisac Marina Tucaković preminula je u nedelju, u 68. godini život, nakon dugogodišnje borbe s karcinomom dojke, ali i nakon što joj je dijagnostifikovan koronavirus. Marina je poslednje dane života provela u KBC Dragiša Mišović, gde se borila za život. Porodica je tih dana prolazila kroz agoniju. Kako je Laća govorio za Nova.rs, pristup informacijama o Marininom zdravstvenom stanju je bio ograničen, a situacija se menjala iz minuta u minut.

PROČITAJTE JOŠ

Preminula je u nedelju veče, a od nje su se nakon toga putem društvenih mreža oprostile brojne kolege i prijatelji. Laća je rekao da Marina nije volela patetiku i da je njena poslednja želja bila da bude sahranjena bez mnogo pompe i buke. Sahrana će u skaldu sa tim biti i organizovana.

„Kako bi se njene poslednje želje ispoštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krug prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera. Neće biti rukovanja i ljubljenja“, rekao je Laća za Novu.

Napominje da je najvažnije biti pažljiv i voditi računa o zdravlju.

„Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Uljudno molimo sve koji su hteli prisustvovati sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno“, rekao je Laća.

Šira javnost će, ipak, imati prilike da se oprosti od Marne Tucaković.

Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju“, poručili su Milan Radulović, njen sin, ali i suprug, Aleksandar Radulović Futa.

Marina Tucaković je karijeru započela sarađujući s grupom Zana, za koju je napisala hit Dodirni mi kolena koji je doživeo brojne prepeve. Inače sarađuje s muzičarima srpskog govornog područja.
Autorka je tekstova pesama Cece, Dragane Mirković, Jelene Karleuše, Lepe Brene, Zdravka Čolića, grupe Zana, Tošeta Proeskog, Džeja, Željka Samardžića, Aca Lukasa, Saša Matića, Miligrama, Željka Joksimovića, Ane Nikolić, Severine, Nede Ukraden, Nataše Bekvalac, Olivera Mandića, Slađane Milošević, Harisa Džinovića, Tanje Savić…

BONUS VIDEO: Marina Tucaković: „Kršim pravila, briga me za sve“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar