Marina Ćosić: Moje iskustvo s prvim dojenjem bebe u javnosti

Podeli:
Marina Ćosić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Glumica Marina Ćosić početkom godine je rodila devojčicu Sofiju, a sada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj doji bebu, te istakla da se sve do nedavno nije usuđivala da doji bebu na javnom mestu.

PROČITAJTE JOŠ

„S obzirom da su krenuli lepi dani, nas dve ili nas troje se dosta češće šetamo. Počela je da voli da spava u kolicima, pa često produžim šetnju jer vidim da joj prija truckanje. Tako smo pre neki dan dosta odmakle, pa se gospođica probudila gladna. Do sad nisam imala priliku da dojim u javnosti, ali s obzirom da imam malu bebu kojoj prija vazduh i voli da se šeta, trenutak kad je gladna je bio idealan da sednem u park i da je nahranim, ne da joj dam flašicu, nego da je podojim. Bilo mi je neprijatno jer sam očekivala da će da me osuđuju, zašto ne odem kući ili se sklonim negde dalje od oka javnosti, ali onda sam u sledećem trenutku pogledala u nju koja je najsrećnija na svetu što može da klopa baš sad kada je gladna, a ne da gladuje još 30-45 minuta dok ne stignemo kući“, napisala je glumica u opisu fotografije, te pozvala sve da podrže dojenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic)

„Da sam je pustila da gladuje, bila bi nervozna i verovatno bi postala neutešna. Tako sam prelomila. Stanje mog deteta mi je mnogo bitnije od nekih osuđivačkih pogleda. Zato sam sela i uzela da je nahranim. Znate šta je najzanimljivije? Nit je bilo osuđivačkih pogleda, nit je bilo pogleda uopšte. Ona je pojela svoje. Ja sam se opustila, a posebno zato što sam shvatila da se ništa i ne vidi, i da i njoj i meni odgovara da možemo na duži period da izađemo, šetamo se i nahranim je, a da nas niko ne zagleda. Želim sa svojom pričom da vas sve pozovem da podržite dojenje u javnosti kao najnormalniju i najprirodniju stvar na svetu“, dodala je Marina Ćosić na svom Instagram profilu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar