Foto: Printscreen / HRT

Koja li je tajna Ane Đurić Konstrakte, koja li je tajna? Na to pitanje u ovonedeljnoj emisiji "Nedjeljom u 2" na HRT-u, pokušala je da odgovori sama autorka i pevačica koja je svojim evrovizijskim nastupom zaintrigirala dobar deo Evrope.

12 poena na Evroviziji od Hrvatske za Srbiju, narodnjaci, cajke, umetnost koja ne poznaje granice – samo su bile neke od tema emisije sa voditeljem Aleksandarom Stankovićem.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je njen nastup imao ogroman odjek u celoj Evropi i šire, zanimljivo je da Konstrakta Eurosong inače ne prati.

„Nisam takav tip. Pratim kao većina onih koji sednu kada dođe finale, sedneš i odgledaš, kladiš se ko će proći…Ta vrsta zabave. Do ove godine nisam znala ni kakva su pravila, ni koji je sistem glasanja. Evo, sad sam se upoznala s tim“, priznala je Stankoviću.

Konačno je objasnila i šta je želela da poruči stihom: „Nemam knjižicu“. Tako je otkrila kako ona sama zaista nema zdravstveno osiguranje, pa progovorila o problemu zdravlja i zdravstvenog sistema.

„Nemanje zdravstvene knjižice u pesmi je metafora za nezaštićenost. To je tema o kojoj treba govoriti, pogotovo u ovoj atmosferi straha i u svetu gde se zdravlje doživljava kao dužnost“, kazala je u studiju.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO Končita za Nova.rs o Konstrakti, Srbiji i Prajdu u Beogradu 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare