Nik Kenon i Maraja Keri Foto:EPA/STEPHANE REIX

Njegov način života često je na meti kritika.

Komičar Nik Kenon, bivši suprug pevačice Maraje Keri sa kojom ima blizance Marokana i Monro, svojim načinom života redovno intrigira javnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, on je sada na Instagramu objavio da je dobio svoje 10. dete, treće sa partnerkom Britani Bel.

On je, inače, prošle godine za samo šest meseci dobio četvoro dece, budući da neguje poliamoriju i zasniva porodicu istovremeno sa nekoliko žena, Ebi De La Ros, Britani Bel i Alisom Skot, Bri Tiesi i Lanišom Kol.

Pored blizanaca koje je dobio sa Marajom, sa Lanišom Kol ima sina Oniksa Ajsa Kola Kenona, sina Zena dobio je sa Ališom Skot, sa Britani Bel ima i ćerku neobičnog imena Moćna kraljica kao i sina Goldena Kenona. Veza sa Ebi De La Rosom donela mu je i Zajona i Ziliona Kenona. I na kraju, sa Bri Tijesi spaja ga i ćerkica čije ime na sprskom jeziku znači Legendarna ljubav.

Kenon je svoje dame za Dan zaljubljenih iznenadio na sličan način, ružama i balonima, što su one i podelile na Instagramu.

„Verujem da su veze i u najvećoj meri brak stvoreni da bi zadovoljili žene. Ceo život pričaju o tome kako da ulove muža. A mi se samo pojavimo. Čak i na svom venčanju sam samo bio jedan deo svega toga“, objasnio je Kenon jednom prilikom svoj stav.

Nik Kenon i Maraja Keri Foto:EPA/ANDREW GOMBERT

Osim toga, on je istakao da za muškarca „nije prirodno da bude u monogamnoj vezi zbog njegovog lovačkog mentaliteta“.

Od svih žena sa kojima je Nik bio u vezi i sa kojima je zasnivao porodicu, jedino je Maraja Keri postigla veliki uspeh, a komičar je svojevremeno bio u vezi i sa starletom Kim Kardašijan.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica

Komentari

Svi komentari (0)