Nik Kenon Foto: EPA/JASON SZENES

Komičar i voditelj Nik Kenon je dobio epitet "modernog sultana" zbog načina života kojim živi, jer on trenutno uživa u vanbračnoj zajednici sa čak tri žene istovremeno.

Pročitajte još:

On je za samo šest meseci postao otac čak četri puta.

Nik praktikuje poliamoriju, odnosno održava intimne odnose s više osoba uz znanje i pristanak svih partnera.

Voditelj stavra porodicu s tri žene – Abi Dela Ros, Britani Bel i Alisom Skot. U decembru je dobio drugo dete s Britani, a u junu je s Abi dobio blizance te ima još jedno dete s Alisom. Ranije je bio u braku s pevačicom Marajom Keri, s kojom ima dvoje dece, desetogodišnje Moroccana Scotta i Monroe.

Sve tri dame redovno na društvenim mrežama objavljuju fotografije sa svojim izabranikom, a ove godine je sve tri za Dan zaljubljenih iznenadio na sličan način – sa ružama i balonima, što su i pokazale na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)


Kenon, čije je bogatstvo procenjeno na 20 miliona dolara, je 2019. izjavio da veruje da je brak tvorevina smišljena da bi zadovoljile žene.

„Verujem da su veze i u najvećoj meri brak stvoreni da bi zadovoljili žene. Ceo život pričaju o tome kako da ulove muža. A mi se samo pojavimo, Čak i na svom venčanju – ja sam samo bio jedan deo svega toga“, rekao je slavni 40-godišnja.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)