Kesić, Dedić, Đurić…: Nova S je naša najpametnija odluka

Showbiz 25. mar. 202117:2810 komentara
Podeli:
Foto: Nova.rs/Ivan Dinić/Nova S

Prvi program koji su gledaoci imali priliku da pogledaju 25. marta 2019. godine bila je utakmica kvalifikacija za EURO 2020, koju je domaća reprezentacija igrala protiv Portugala. Danas, dve godine kasnije, tim Nova S televizije sve je veći i uspešniji, a za to su zaslužna i naša dobro poznata TV lica, koja za Nova.rs dele radost zbog toga što su deo kuće United Media.

Autori: Pero Jovović i Marija Dejanović

Danilo Mašojević, voditelj jutarnjeg programa „Probudi se“, za Nova.rs kaže da mu je dolazak na Nova S televiziju jedna od najpametnijih karijernih odluka.

„Jedna od najpametnijih odluka koju sam doneo jeste ta da prihvatim poziv Maje Nikolić i Nataše Miljković da zajedno započnemo naš profesionalni život na TV Nova. Deo sam televizije od leta 2019. godine, i svedok sam toga koliko se u poslednjih godinu i po dana razvijala i dalje se razvija i raste naša kuća“, kaže voditelj jutarnjeg programa „Probudi se“, te dodaje da je privilegija raditi s cenjenim novinarima koji čine tim Nova S televizije.

Danilo Mašojević Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Predivan je osećaj kada si negde skoro od samog početka i kada si svedok toga koliko iz dana u dan rastemo i ko sve postaje deo naše ekipe. Privilegija je raditi na televiziji pored najcenjenijih novinara i voditelja. Tek nam je drugi rođendan, verujem da su najbolje godine tek pred nama“, zaključuje Mašojević.

Zoran Kesić kaže da je Nova S, kada je u pitanju satira, okupila reprezentaciju Srbije.

Zoran Kesić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs
Zoran Kesić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Srećan sam i ponosan što sam, zajedno sa našom ekipom ’24 minuta’, deo televizije koja ima toliko da ponudi gledaocima. Ako gledamo samo iz našeg faha, satire, Nova S je okupila čitavu reprezentaciju Srbije. To je ujedno i meni lično najvažnije. Dakle, da smo u kvalitetnom timu i da moramo stalno da se trudimo da budemo još bolji kako bismo bili na nivou ostalih sjajnih emisija. Nigde u ovom trenutku ne bih radije bio nego na Nova S i želim joj, a i nama sa njom, još puno uspešnih godina i srećnih rođendana“, kaže voditelj emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“.

Vesna Dedić je sa svojom autorskom emisijom „Balkanskom ulicom“ postala deo Nova S tima tokom prošle godine i ističe da je rad na ovoj televiziji za nju privilegija.

„Na Nova S sam dobila apsolutno sve što nisam godinama imala na RTS-u i zbog čega sam dala otkaz posle tri decenije – autorsku slobodu i vrhunsku ekipu profesionalaca u studiju i montaži. Velika je inspiracija i privilegija biti deo ozbiljnog autorskog tima koji stvara Nova S. To je televizija koju bi sigurno izabrali za svoje radno mesto oni od kojih sam ja učila i krala zanat i životnu filozofiju – Nebojša Đukelić, Dragan Babić, Dunja Lango, Danka Novović…“, kaže Dedić, pa dodaje da je njena kultna autorska emisija upravo na TV Nova S proslavila 19. rođendan.

Foto: Ivan Dinić/Nova S

„Osećam se i kao novinar i građanin dobro kao deo United Media, koja me po svojim profesionalnim standardima i ambicijama podseća na medijske kuće kakve su bile u vreme kada sam ja zavolela novinarstvo. ‘Balkanskom ulicom’ je na Nova S proslavila 19. rođendan, što znači da smo sad upisali fakultet. Trudiću se da kod gledalaca u roku diplomira sa prosekom 9,2. Desetke prepuštam mlađim i ambicioznijim kolegama“, zaključuje Dedić.

Poznato TV lice Rada Đurić nedavno je na Nova S počela da emituje autorski projekat „Da sam ja neko“, a danas nam se javila iz montaže.

Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

„Evo nas u montaži. Ekipa emisije ‘Da sam ja neko’ zna da je dve godine postojanja Nove S stvarno nešto. Nešto je i za mene lično, najviše što sam u dobrom društvu sjajnih profesionalaca, koji su već odavno neko u svakom smislu te reči. Srećan nam rođendan i samo neka se nižu“, kaže Rada Đurić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar