Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač i njegova supruga osvrnuli su se i na svoju svadbu, ali i tračeve.

Darko Lazić i njegova izabranica Katarina krajem avgusta ove godine napravili su svadbu i to za 500 zvanica, a o detaljima se i danas priča.

PROČITAJTE JOŠ

Oni su se sad osvrnuli upravo na ovaj događaj, ali i na to koliko im se život promenio, pa i da li planiraju bebu.

„Definitivno je naše venčanje nešto što je obeležilo ovu godinu. Naravno, obeležiće i mnogo više od godine“, rekla je Kaća, dok se Darko našalio na svoj račun:

„Jedino ako se ponovo ne razvedem do Nove godine, pa oženim ponovo. Ja sam u proteklom periodu dosta radio, ali eto, ostvario sam želju koju sam čekao sve ove godine. Oduvek sam maštao o tome da napravim svadbu jer sam pevao na silnim svadbama, a nikako da napravim svoju. To je za mene zaista poseban doživljaj, a ako me pitate za lični uspeh, ja se od moje supruge ne razdvajam. Sve što radimo, radimo zajedno i sve zajedno obeležavamo.“

Na pitanje da li postoji neka stvar koja bi mogla da ih iznenadi nakon svega, odgovorili su tajanstveno.

„Možda nešto iznenadi vas. Očekujte neočekivano.“

Darko i Katarina ne kriju koliko su srećni i zaljubljeni kao i prvog dana, te su otkrili da bi voleli da se ostvare u ulozi roditelja.

„Ako Bog da, to se ne planira, ali bismo baš voleli“, priznao je Darko i dodao:

„Generalno ne planiramo ništa, puštamo da život sve vodi svojim tokom onako kako treba. Kad god sam u životu nešto planirao, to nije ispalo kako treba“, rekao je on za Blic.

BONUS VIDEO: Unja Green u emisiji Ogledalce moje otkriva šta je želela da zna kada je bila mala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar