Darko Lazić Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Popularni pevač već godinama se bavi muzikom.

Darko Lazić započeo je muzičku karijeru u „Zvezdama Gradna“, gde je bio proglašen pobednikom.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon toga snimio je veliki broj hitova koji su ga proslavili, a pored uspešne karijere o njemu su mediji često pisali i zbog skandala.

Popularni pevač je sada progovorio o brojnim detaljima iz svoje karijere i estradnoj sceni u Srbiji.

„Svakako da me je popularnost ponela. Ja ću po hiljaditi put da kažem ovo, neka se kolege uvrede slobodno, ali svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele taj laže! Nekog ponese pa se taj nikad ne spusti na zemlju, a ima i nas koji se malo povratimo. Neko više poleti, neko manje, ali ne postoji osoba koju slava ne udari u glavu. To je moje najiskrenije mišljenje“, rekao je Darko Lazić koji kaže da je morao da se „spusti na zemlju“.

Iako za sebe kaže da je dobar čovek, nakon što je doživeo veliku popularnost, bio mu je potreban duži vremenski period da odredi šta su mu prioriteti u životu.

„Mislim da sam sada dostigao neke godine u kojima sam našao svoj pravi put i svoju pravu ljubav. Našao sam osobu sa kojom se razumem, sa kojom mogu da ćutim i pre svega da budem potpuno iskren i otvoren. Mi ljudi mnogo grešimo što nekada odlučimo da sakrijemo i prećutimo neke svari, a iskrenost u braku i vezi je najbitnija stvar“, rekao je pevač za Grand i dodao:

„Jedino tada ta osoba može da te razume i podrži. Ako te neko stvarno voli neće mu smetati što si u problemima ili dugovima, već će da te podrži i da ti pomogne da se izvučeš iz toga.“

Darko Lazić je sada rešio da se posveti porodičnom životu, ali ističe da zbog toga karijera neće trpeti:

„Pripremam se za novogodišnju idilu koju obožavam, a nakon toga neka mala američka turneja najverovatnije. I od februara idem dva meseca na odmor, gasim telefon! Biće neki topliji krajevi, ali sigurno neko more. Nisam stigao ni na medeni mesec da odem.“

BONUS VIDEO: Darko Lazić: „Ponela me je popularnost“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar