Kanje Vest se nakon skandala sa Kim hvata za glavu

Showbiz 24. jul. 202023:50
Podeli:
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon brojnih izjava i objava na Tviteru, Kanje Vest je šokirao planetu, a njegova supruga Kim Kardašijan molila je za razumevanje i saosećajnost javnosti, navodeći da slavni reper pati od bipolarnog poremećaja.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Kanje Vest je prvobitno napisao da razmatra razvod od Kim. U ponedeljak je tvrdio da je Kardašijan pokušala da ga zaključa, a u nedelju se na političkom skupu zaplakao kada je govorio o svojoj majci, koja je umrla od komplikacija pri plastičnoj hirurgiji 2007.

Kanje je potom napisao da je Kim pokušala da se razvede od njega nakon što je upoznala repera Mika Mila. Njega je nazvao čovekom za poštovanje, a za Kim je rekao da je prešla granicu. Nizali su se tvitovi i izlivi besa koje je potom sve do jednog obrisao.

Međutim, javnost je sve dokumentovala, a Kim se potom obratila emotivnom porukom i molbom.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon čitave drame, Kanje je uslikan u supermarketu kako obavlja nabavku. Uz njega je išlo obezbeđenje, a prvo primetno je da je kosu obojio u crveno.

U jednom momentu je pričao na telefon, pa se uznemireno uhvatio za glavu, a odmah potom je sa članom obezbeđenja seo na klupu i zabrinuto razgovarao. Delovao je zbunjeno, a članovi obezbeđenja ga ni na tren nisu ostavili samog.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar