Nakon što je Kanje tražio razvod, Kim izdala saopštenje

Showbiz 23. jul. 202008:29
Podeli:
Foto:EPA-EFE/RINGO CHIU

Turbulentni dani u domu Kardašijan - Vest. Nakon što je reper Kanje Vest na Tviteru optužio suprugu Kim Kardašijan da se viđala sa reperom Mek Millsom sa kojim je radila na zatvorskoj reformi i kada je otkrio da je "pokušao da se razvede od nje još tada", oglasila se i Kim, saopštenjem na društvenim mrežama.

„Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Ako imate nekoga koga volite ili i sami bolujete od toga, onda znate koliko je ovaj poremećaj bolan i komplikovan za shvatiti“, počela je Kim.

PROČITAJTE JOŠ

„Nikada javno nisam govorila o ovome i kako je uticalo na naš dom, jer se trudim da zaštitim decu i poštujem Kanjeovo pravo na privatnost kada je reč o zdravlju. Ali danas, mislim da treba da kažem nešto zbog stigme i zablude o mentalnim bolestima“, nastavila je.

„Oni koji razumeju mentalnu bolest ili kompulsivno ponašanje, znaju da je porodica nemoćna, sem ako član porodice nije maloletan. Oni koji ne znaju ovo, brzo osuđuju i ne razumeju da oboleli moraju sami da započnu proces traženja pomoći, bez obzira na to koliko porodica i prijatelji pokušavaju“, piše Kim.

Ona je dodala da razume da je njen muž predmet kritika zbog toga što je javna ličnost i da njegovi postupci izazivaju oprečna mišljenja i emocije.

„On je brilijantna ali komplikovana osoba, koja je umetnik, crnac. Iskusio je bolni gubitak majke, dok se bori sa pritiskom i izolacijom koja mu teže pada zbog bipolarnog poremećaja. Ljudi bliski Kanjeu znaju šta misli i razumeju da njegove reči nisu uvek u skladu sa ponašanjem“, nastavila je.

„Život sa bipolarnim poremećajem ne znači da ta osoba ne treba da ima snove ili kreativne ideje, bez obzira na to koliko su velike ili se čine neostvarivima. To je taj njegov genijalni deo, kome smo svi svedočili, mnogi od njegovih velikih snova su se ostvarili“,  rekla je, a potom zamolila za razumevanje i privatnost.

Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

„Ljubazno molim medije i javnost da saosećaju sa nama, kako bismo prošli kroz ovo. Hvala svima koji su se zabrinuli za Kannjeovu dobrobit i hvala na razumevanju,“ završila je.

Kanje je, u sada obrisanim tvitovima, još jednom rekao da je Kim, zajedno sa Kris pokušala da ga stavi na psihijatrijsko lečenje, bez njegove dozvole.

Podsetimo, popularni reper prvobitno je objavio na Tviteru da je njegova supruga Kim Kardašijan Vest pokušala da ga, kako je rekao, zatvori zajedno sa psihijatrom, nakon njegovog skandaloznoj predizbornog skupa u Karolini, kojim je najavio svoju kandidaturu za predstojeće predsedničke izbore u SAD.

Izvor govori da je Kim Kardašijan zapretila razvodom slavnom reperu, ukoliko, kako izvor kaže, ne prekine sa svojim političkim angažmanom. Ono što je razbesnelo Kim Kardašijan, jeste Kanjeovo priznanje na predizbornom skupu, prilikom kojeg je rekao da su njih dvoje razmišljali da abortiraju najstariju ćerku Nort.

On je isprva objavio nekoliko skrinšotova prepiske sa Kim Kardašijan, da bi ih potom obrisao. U svojim Tvitovima vređao je i svoju taštu, odnosno majku Kim Kardašijan – Kris Džener. Naveo je da se ona udružila sa njegovom suprugom kako bi ga proglasili ludim, a potom je objavio i prepisku sa Kris Džener, u kojoj joj je zabranio da viđa njegovu decu.

Foto:EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar