Kamila Kabeljo: Živim lažni život na društvenim mrežama

Showbiz 10. jun. 202009:21
Podeli:
Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Mlada zvezda Kamila Kabeljo je u kolumni za "Wall Street Journal" otkrila do sada nepoznate detalje o borbi sa anskioznošću, ali i opsesivno-kompulsivnim poremećajem.

„Plakala sam u kolima i razgovarala s mamom o tome koliko me muči anksioznost i opsesivno-kompulsivni poremećaj.  U hotelskoj sobi sam čitala knjige o ovom poremećaju jer sam očajnički tražila utehu i olakšanje. Sve vreme sam imala osećaj grozne teskobe zbog koje je sve bilo teško“, priznala je pevačica, prenosi „TeenStar“.

PROČITAJTE JOŠ

Kamila je otkrila da se dugo sramila ovog stanja i da je odbijala da priča, ali i da traži pomoć.

„Stidela sam se svog stanja i odbijala sam da pričam o njemu, jer sam želela da ostavim utisak snažne žene. Moj život na društvenim mrežama nije moj stvarni život. Iza blještavih nastupa i luksuznog života krila se jedna velika tajna, ali nisam želela da ljudi koji su verovali u mene i moje sposobnosti pomisle da sam slaba“, dodala je ona.

„Anksioznost je ranija bila stvar koja mi je oduzimala život, humor, kreativnost, radost, poverenje u samu sebe i druge stvari. Znam da ona samo želi da me zaštiti, ali joj ne dajem puno pažnje. I sigurno joj više ne dopuštam da umesto mene donosi odluke“, zaključila je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar