Foto:EPA-EFE/LAUREN HURLEY

Pevačica Kamila Kabeljo u eseju koji je napisala za "Wall Street Journal" otkrila je nepoznate detalje o borbi s anksioznošću i opsesivno-kompulsivnim poremećajem.

„Plakala sam u automobilu i razgovarala s mamom o tome koliko me muči anksioznost i OCD (opsesivno-kompulsivni poremećaj, prim. aut.). U hotelskoj sobi sam čitala knjige o ovom poremećaju jer su mi očajnički trebali uteha i olakšanje. Sve vreme sam doživljavala užasnu, nemilosrdnu teskobu zbog koje je sve bilo teško“, napisala pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

„Sramila sam se svog stanja i odbijala sam da pričam o njemu, jer sam želela da ostavim utisak snažne žene. Moj život na društvenim mrežama nije moj stvarni život. Iza blještavih nastupa i luksuznog života krila se jedna velika tajna, ali nisam želela da ljudi koji su verovali u mene i moje sposobnosti pomisle da sam slaba“, priznala je ona.

S bolešću se u poslednje vreme dobro nosi, te kaže da ju je sada „prigrlila kao prijateljicu“.

„Pre je bila nešto što mi je oduzimalo život i moj humor, kreativnost, radost, poverenje u samu sebe i druge stvari. Znam da ona samo želi da me zaštiti, ali joj ne dajem puno pažnje. I sigurno joj više ne dopuštam da umesto mene donosi odluke“, zaključila je Kamila.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar