Kako se estrada zbog korone razbežala iz Srbije

Showbiz 06. jul. 202016:05 > 16:07
Podeli:
Foto: Arhiva/Instagram/the_queen_indy

Zbog pandemije koronavirusa, situacija sa granicama se iz dana u dan menja, pa je tako sve neizvesnije da li će u narednom periodu moći da se putuje i u koje zemlje će srpski državljani moći da odu. Estrada je to shvatila, čini se, na vreme, pa su mnogi pevači uhvatili poslednji voz i razbežali se po "belom svetu".

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Goga Sekulić je i za vreme prvog talasa koronavirusa, veći deo vremena provela u Švajcarskoj, gde inače živi njen suprug Uroš Domanović.

Sekulić se zatim vratila u Beograd, ali je pre nekoliko dana ponovo otputovala u Cirih sa sinom Vasilijem Andrejem, odakle su svo troje otišli na odmor u Francusku.

„Sa porodicom sam na odmoru u Francuskoj, nakon čega ćemo otići u Cirih. Odlučili smo da budemo ovde dok se ne smiri situacija u Srbiji zbog koronavirusa. Sve vreme se pazimo i vodimo računa koliko god je to moguće da se ne zarazimo. Ovde u Francuskoj se priča o Srbiji kao o žarištu drugog talasa. Ovo je zaista ozbiljna situacija, pa je tako treba i shvatiti. Nije šala“, rekla je Goga za naš portal.

Foto: Nova.rs

Pre nego što je Grčka odlučila da privremeno zatvori granicu za srpske državljane, i to od 6. do 15. jula, zbog pogoršanja epidemiološle situacije u Srbiji, pevačica Vesna Zmijanac, otputovala je u Atinu gde je pre nekoliko godina kupila stan.

Foto:Zoran Lončarević

„Otišla sam u moj omiljeni grad. Ne planiram da se vratim u Beograd u skorije vreme. Ovde ću sigurno biti do septembra. Trenutno nemam nikakvih obaveza i uživam. To je sve što imam da kažem“, rekla je Zmijančeva.

Indira Indi Aradinović isplanirala je da svoj 34. rođendan proslavi u Nemačkoj. Ona je zbog mera predostrožnosti imala problem na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“, pa je bila prinuđena da odleti za Holandiju da bi onda odatle otišla u Nemačku.

Foto:Zoran Loncarević

„Nemam ličnu zabranu nego je trenutno takva situacija. Nije moguće da se iz Srbije uđe u Nemačku, sve se menja iz minuta u minut. Postoji formular koji mora da se popuni pre leta. Ulaz u Holandiju je prošao bez problema. Zaista mi je bio potreban odmor van Beograda. Odgovorna sam i dalje, nosim masku i ponašam se u skladu sa situacijom. Ne plašim se povratka nazad, neće biti nikakvih problema“, rekla je pevačica.

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović već mesec dana borave u Monaku i još ne nameravaju povratak u Srbiju.

Foto: Profimedia.rs

„Mi smo još uvek u Monaku „, rekla je Brena.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar