Gde će estrada posle vanrednog stanja: Žurka, kako drukčije

Showbiz 07. maj. 202018:10
Podeli:
Foto:Arhiva/E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Iako su na ovaj trenutak svi čekali, da ukidanje vanrednog stanja i policijskog časa ipak nije razlog da se nastavi po starom, složili su se i naši pevači. Sada se svakako lakše diše, pa će i obaveze koje su bile na čekanju moći lakše da se obavljaju, ali i da se posedi sa dragim prijateljima i rodbinom.

Estrada koja je međutim navikla na sedeljke u restoranima priznaje kako će to biti i prva na listi aktivnosti narednih dana. Pevači u isto vreme ističu i to da će se u svakom slučaju voditi računa o fizičkoj distanci.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Mira Škorić, pored uživanja u nekom dobrom restoranu planira i da završi muzički projekat koji je započela pre cele situacije sa pandemijom.

„Drago mi je što se sve polako vraća u normalu. Još uvek nije sigurno kretati se kao ranije, družiti i okupljati, ali psihički nam je svima lakše. Svakako se ne treba opuštati i ne treba izlaziti bez zaštite. Rovito je sve i trebalo bi se pridržavati određenje distance bez obzira na to što je ukinuto vanredno stanje. I dalje imamo zaražene i nimalo nije za igru. Ja sam poslednjih dana obavila ženske stvari – od frizera pa do manikira i pedikira. Imam želju i da se počastim u nekom restoranu. Sada mi je glavni cilj da se vratim u studio i pozabavim se pesmama i svom pevanju. Bila je pauza, pa se i posao malo zapustio. Prioritet mi je za dovršim započeto i da vas iznenadim nečim lepim u ovim ne tako lepim vremenima“, kaže Mira Škorić za Nova.rs.

Foto:Nemanja Jovanović

Pevač Željko Vasić, s druge strane, odmah je pojurio u omiljenu kafanu s prijateljima.

„Prvo što sam želeo da uradim jeste da vidim drage ljude i da odem u moju omiljenu kafanu. Upravo sam na otvaranju. Nedostaju mi prijatelji, druženje sa njima i radost života koju mi oni daju. Završavam novi album i jedva čekam da podelim svoju ljubav sa svima onima koji žele sa mnom da je dele. Biće sve dobro“, rekao je Željko Vasić, dok pevačica Slavica Ćukteraš masku više uopšte ne nosi jer, kako kaže, ne strahuje više zbog koronavirusa.

Foto:Zoran Lončarević

„Iskreno, želim da odem na jedan dobar ručak u restoran. Iako su neki otvoreni, ovi restorani koje ja volim još uvek nisu počeli sa radom. Više ne nosim ni masku osim kad ulazim u prodavnicu da bih ispoštovala pravila i da oni ljudi ne plate kaznu. Zaista se više ne plašim. Zakačio, nezakačio isto mi je, ne mogu da živim u strahu. Još samo da se vratimo na posao i da počnemo da funkcionišemo kao pre“, objašnjava Slavica, ne razmišljajući doduše o drugima kojima bi eventualno mogla da prenese zarazu.

Foto:E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.